I ČETVRTI PORAZ KOŠARKAŠA U PLAY – OFFU

Nakon odigrane odložene utakmice 2. kola play – off takmičenja u sredu u Inđiji protiv domaćeg Železničara koju su košarkaši Topole izgubili rezultatom 97:75, naši momci su posle nepunih 48 sati morali ponovo na teren.

U okviru 4. kola play – offa izabranici trenera Mikloša Benčika su gostovali u Kuli ekipi Hajduka i nažalost pretrpeli i četvrti poraz u nizu. Kuljani su slavili sa 89:70.

Obe utakmice odigrane su po istom scenariju. U prvoj četvrtini domaći timovi bolji gde stiču dvocifrenu prednost. Završnice prvog i početak drugog poluvremena pripadao je našem timu, pogotovo na utakmici u Kuli gde su naši košarkaši u završnici treće četvrtine uspeli da se iz velikog zaostatka potpuno vrate u meč, ali su ih presekle dve postignute trojke domaćeg tima.

Ono što je pozitivno pored loših postignutih rezultata je to što su u klubu odlučili da kroz ovo play – off takmičenje veću minutažu i šansu pruže mlađim igračima poput Martinovića, Rašete, Šupića kao i ostalih koji su ponikli u klubu. Za sada oni svoju šansu koriste na najbolji mogući način i tako stiču samopouzdanje i iskustvo za naredne godine.

Ono što takođe treba da raduje trenera Benčika je i povratak u tim najboljeg igrača Igora Arnauta. Košarkaši Topole u narednom kolu gostovaće u Žitištu ekipi Svetog Đorđa.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *