KK Topola: POJAČANJE U STRUČNOM ŠTABU I SPONZORSKOM PULU

Krajem aprila meseca završena je košarkaška sezona u 1. muškoj regionalnoj ligi. Iako nema takmičarskih utakmica, u Košarkaškom klubu Topola nisu sedeli skrštenih ruku.

Posle analize rezultata u prethodnoj sezoni, u klubu je rešeno da se sam klub rekonstruiše na svim nivoima i da se organizaciono i sportski podigne na viši nivo. Pred letnju pauzu dogovorena je saradnja sa trenerom Predragom Borilovićem, a sponzorskom pulu priključila se multinacionalna kompanija PATENT CO., koja posluje u okviru RWA agrara, a dok se u narednom periodu očekuju i pojačanja u igračkom kadru.

Trener Predrag Borilović bio je trener našeg kluba od 2008 do 2010. godine, potom odlazi u MKK Spartak. Vodio je univerzitetsku ekipu Srbije u basketu 3×3 2018. godine. Tokom prvog boravka u Topoli, cilj je bio opstanak u ligi, mada su rezultati bili mnogo veći od tog zacrtanog cilja, a pojedini igrači našeg kluba iz tog perioda, napravili su uspešne inostrane karijere. Sad je cilj nešto drugačiji: stabilizacija kluba, afirmacija mladih igrača, ulazak u viši rang takmičenja i povratak publike u salu.

Košarkaški klub Topola zahvaljuje se dosadašnjem treneru Marku Radoviću, koji je vodio prvu ekipu i ostaje u stručnom štabu, a od naredne sezone će trenirati i voditi jednu od mlađih selekcija u klubu.

 

3 komentara

  1. Sunka hvala ti na svemu

     
  2. Bio su tu kad je najteze bilo,hvala Šunka

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *