Privlačenje mušterija

Bačkotopolski Taxi M privlači mušterije tako što stavlja da je vožnja 35din/km, međutim, u praksi to ne izgleda tako. Ova reklama stoji u novinama već godinu dana, a taksisti voze 50din/km, ni jednom prilikom nisu spustili cenu. O čemu se ovde radi?

 

3 komentara

 1. Što ste se okomili na Taxi M? Kao da su topolcani ovce pa ne znaju za koje pare ko vozi? Ima nas 50.000 koji koriste taxi usluge pa se oni moraju otimati za nas. Da je nekog briga, dizao bi uzbunu da se vrate „gradske“ llinije za obliznja mesta.

   
  • mojabackatopola.rs

   Poštovani,
   “Odeljak Alarm je deo portala gde posetioci anonimno mogu da pomognu boljem funkcionisanju opštine i grada Bačka Topola…“ (više o tome šta je alarm, pročitajte ovde: ( http://mojabackatopola.rs/alarm )
   S toga, mi se nismo “okomili“ ni na koga, samo prenosimo alarm građana.

    
  • kurir djokica

   Nisam znao da u opštini živi toliko stanovnika a još manje je za verovat da ih u naselju Bačka Topola ima više od 17 000 stanovnika (na sajtu opštine imate podatke o broju stanovnika)tako da dragi moji vozači taksiaja pišite kako treba i istinito a što se tiče gradskih linija verovatno nesu rentabilne a ako mislite drugačije imate kombi vozila pa probajte vi da ih održavate.

    

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *