Godišnjica osnivanja opštinskog odbora Srpske narodne partije

IVA_8135
Foto: SI STUDIO DIGITAL

Sinoć, 25.01.2017. godine, održana je prva godišnjica od osnivanja inicijativnog odbora Srpske narodne partije u Bačkoj Topoli. U uvodnom obraćanju prisutnima se obratio predsednik  odbora SNP za Bačku Topolu gospodin Miomir Brkljač.

„Pre nešto više od godinu dana na inicijativu generala Kneževića formirali smo odbor SNP, Mladen Ohnjec, Zlatko Carić i ja. Nakon osnivanja odbora, partiju su okružili omladinci puni entuzijazma, puni volje i puni htenja da se u Bačkoj Topoli situacija za konforan i kvalitetan život promeni, što je pre i što je više moguće. “ – rekao je Miomir Brkljač.

Prisutnim gostima su se obratili i generalni sekretar SNP Jovan Palalić i predsednik foruma žena Nataša Prišić. Palalić je naglasio da su u prethodne dve godine uspešno proširili organizaciju na čitavoj teritoriji Srbije i da su odlučili da svoju partiju prave temeljno, da je prave jakom i da traje. Da bi tako izgledala ona je postavljena na najbolje moguće temelje, a to su jak program, jaka uverenja i ideologija.

IVA_8180
Foto: SI STUDIO DIGITAL

 

 

 

8 komentara

  1. Ko bi ‘leba bez motike nek se turi na sliku…..

     
  2. Ništa mi nije jasno.
    Ko je tu sad Srećko Šojić?
    Ko je general Knežević?koje vojske? ili policije?
    Hoće li pobediti na izborima kao što je pobedjivao u ratovima?
    Bože spasi..Bože brani….

     
  3. Која фаца? Онај са брковима!Бео па сед па никакав!Све зна почев од канализације,грејања и потплаћивања станара.Преко двадест (20) година је председник станара зграде где станује.Незаменљив.Да би успео појединцима поклања клима уређаје на рачун осталих станара.
    И томи је неки просветни радник.Уф

     
    • Opste je misljenje nas stanara ove zgrade da je Ohnjec korektan predsednik. Vi govorite kao neko ko je izolovan i zatrovan mrznjom. A kao bivsi ucenik moram da kazem da je nastavnik Ohnjec jedna od pozitivnijih pojava u celom skolovanju!

       
  4. СНП Бачка Топола

    Стварно није вредно одговора, ово што се коментарима „зове“…жуља их каменчић у ципели!

     
  5. srbenda iz b.topole

    Miki Brkljac ……………bio …….Sjajan fudbaler!!!

     
  6. ..aaaa posle se islo na …. krkanje!!

     
  7. „жуља их каменчић у ципели!“ – nova terminologija u političkoj komunikaciji ??? Pretpostavljam da ste svi Vi pre političkog angažmana bili „normalne osobe“ ogorčene lošim dešavanjima u našem društvu, lošim životom,oskudicom a kao direktna posledica delovanja mediokriteta pa čak i idiota na političkoj sceni Srbije. Neke prozivke svakako nisu vredne odgovora ali ako ste Vi mlada osoba a svoju budućnost vidite kroz stranačko angažovanje, nemojte. Ne dozvolite da Vas zavedu gori od Vas. Bolje je I da pobegnete iz ovog mračnog vilajeta nego da svoj obraz podmetnete i posle se grdno pokajete. Jednog dana svi mi moramo da pogledamo u oči onih koji dolaze iza nas. Sud sredine nije toliko strašan koliko je to sud potomstva. Svaki političar u Srbiji zaslužuje otvoreni prezir još od 1914-te.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *