Novi v.d. predsednik Severnobačkog okruga SRS

Velibor Rađenović novi v. d. predsednika Severnobačkog okružnog odbora Srpske radikalne stranke.

Izvršni odbor Srpske radikalne stranke jednoglasno je imenovao tridesetjednogodišnjeg Velibora Rađenovića na mesto predsednika Severnobačkog okružnog odbora. Velibor Rađenović je dugogodišnji član Srpske radikalne stranke iz Krivaje i po zanimanju je srednjoškolski nastavnik i apsolvent Poljoprivrednog fakulteta.

– Srpsku radikalnu stranku doživljavam kao jedinu istinski doslednu političku partiju, koja više od trideset godina nije menjala svoj pravac, politički program i ideologiju. Zajedno sa našim timom ljudi i saradnicima u Severnobačkom okružnom odboru daću sve od sebe da na vreme ispunimo sve stranačke obaveze i povratimo parlamentarni status u Narednoj skupštini Republike Srbije. Prioritet nam je podizanje i jačanje svih opštinskih odbora na teritoriji Severnobačkog okruga, omasovljavanje baze članstva i završetak prikupljanja peticije protiv gej brakova – istakao je Velibor Rađenović.

Srpska radikalna stranka obaveštava javnost da dosadašnji predsednik Severnobačkog okružnog odbora Bora Drakulović ostaje član Centralne otadžbinske uprave Srpske radikalne stranke i svoj doprinos jačanju stranačke organizacije u narednom periodu pružiće sa ove funkcije.

 

3 komentara

 1. Apsolvent, završi fakultet.

   
 2. Ovaj čovek je varem bez trikova rekao da je apsolvent svog zanata i predstavio se, za razliku od lisaca koji se hvale građanima sa lažnim diplomama i na taj način kupuju poene. Neka nadležni organi prečešljaju malo topolski „megatrend“ i dokyore koji rade tamo. Pa nismo mi, koji smo zaista i učili nešto, valda toliko ispod crte, da nam lažnjaci i kopije zauzimaju najodgovornija radna mesta. Takva vrsta zapošljavanja po institucijama ne vodi ničemu dobrom.

   
 3. Uh!
  gde im je veliki vođa ŠEŠELJ I SIN, da im kaže šta i kako da misle i da slučajno Vučka ne pomenu ,
  Jadno!!!!

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *