O nama – Impressum

O portalu Moja Backa Topola

Backa Topola 1
Backa Topola

Portal www.mojabackatopola.rs postoji od 2015. godine i ima za cilj proširivanje vidika i dostupnosti informacija kroz medij globalne svetske mreže. Portal je nekonvekcionalni medij koji objavljuje vesti, autorske tekstove i teme od značaja za društvo i javne politike u Bačkoj Topoli i regionu.

Težnja je da našim građanima predstavimo grad sa korisnim informacijama, najavama dešavanja, fotografijama, vestima, pregledima oglasa za posao, alarmom, itd.

01.04.2016. – Trenutno predstavljamo najčitaniji medij u opštini Bačka Topola, na mesečnom nivo preko 40.000 prikaza stranica.

01.04.2018. – Trenutno predstavljamo najčitaniji medij u opštini Bačka Topola, na mesečnom nivo preko 60.000 prikaza stranica.

 

Redakcija: [email protected]


 

Impressum:

 

Naziv javnog glasila: mojabačkatopola.rs

APR registarski broj: IN000298

Osnivač: SI STUDIO DIGITAL PR SRĐAN IVANOVIĆ

Matični broj osnivača: 60451079

Status javnog glasila: Registovan

Godina osnivanja: 2015.

Adresa redakcije: Nikole Tesle br. 14, 24300 Bačka Topola

Kontakt: [email protected]

Kontakt telefon: 064 300 75 88

Glavni i odgovorni urednik: Srđan Ivanović

 

2 komentara

 1. zivimo u savremenim svetu kompjutera i tehnike pa zasto i mi kao ne bas mala opstina nebi imali svoj sajt pomocu koga bi bili informisani o svim dogadjanjima i novostima u istoj.znamo da je vreme novac i ovim cemo to vreme ustedeti.bravo omladino za ovo dobro delo u ime svih generacija.sajt nam mnogo znaci i veoma je lep a mi cemo ga vremenom dopuniti svojim sugestija.

   
 2. Poštovana „Moja Bačka Topola“!

  Zašto na ovom sajtu nigde nema nikakava informacija o COVID -19, broj zaraženih u Bačkoj Topoli i u opštini po mestima, gde su COVID ambulanti, gde se može testirati…itd?
  Ovako svi misle da u Bačkoj Topoli i u okolnim selima nema zaraženih, a naročito mladi (koji u zadnje vreme se zaražavaju), daju sebi za pravo da se ponašaju kao pre ovog virusa (bez maske, rukuju se, grle se, ljube se, žurke , utakmice……itd)jer oni „NE ZNAJU NIŠTA O OVOM VIRUSU“.
  Pogledajte sajt „https://www.021.rs/“, lepo prenose vesti .
  Još jednom Vas molim da što pre otvorite novi tab samo za „COVID-19“.
  S poštovanjem ,
  Topolčanin

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *