Imenovano koordinaciono telo za izradu Plana razvoja kulture Opštine

Na osnovu čl. 7. i 10. Zakona o kulturi i Statuta opštine Bačka Topola Opštinsko veće opštine Bačka Topola je na sednici održanoj dana 13. maja 2024. godine, donelo REŠENJE O OBRAZOVANJU I IMENOVANJU КOORDINACIONOG TELA ZA IZRADU PLANA RAZVOJA КULTURE OPŠTINE BAČКA TOPOLA.

U Кoordinaciono telo za izradu plana razvoja kulture opštine Bačka Topola imenuju se:

Nimrod Tomik — predsednik Кoordinacionog tela

Arpad Mak — zamenik predsednika Кoordinacionog tela

Saša Srdić — član Кoordinacionog tela

Milan Janus — zamenik člana Кoordinacionog tela

Livia Mentuš — član Кoordinacionog tela

Evila Rac Ejzler — zamenik člana Кoordinacionog tela

Predsednik Кoordinacionog tela usmerava rad Кoordinacionog tela i stara se o izradi Plana razvoja kulture opštine Bačka Topola.

Zadatak Кoorlinacionog tela je da donese Poslovnik o radu, podnosi polugodišnje izveštaje o svom radu Opštinskom veću, razmatra strateška pitanja vezana za izradu Plana razvoja kulture opštine Bačka Topola, usmerava rad Stručne grupe koja će se osnovati posebnom odlukom i vrši stručne i tehničke poslove vezane za izradu plana razvoja kulture Opštine.

Stručnu i administrativno-tehničku podršku u radu Кoordinacionom telu pruža Opštinska uprava Bačka Topola,

 

3 komentara

  1. E ovo je prava komisija. Hvala organima zaduženim za izbor što su se vodili znanjem izabranih i postavili ih na ove njima svojstvene funkcije. Sada je budućnost kulture u našem gradu u pravim rukama. Sa radošću ću pratiti rad ove komisije jer ipak su to ljudi koji su ostavili dubok trag u obrazovanju.

     
  2. Izgleda ….da baš NIKO nije primetio tvoj SARKAZAM!!…….. Ili sam te baš ja precenio!!?????

     
  3. Kada bi ovi članovi znali koliko štete svojim članstvom nanose ne samo kulturi, nego i zajednici, nikad se politikom bavili nebi. Ali šta bi oni radili drugo. Predsednik komisije, pa koga će on da oceni, pa do drugih. Kakve oni veze imaju sa kulturom, ni lektiru nisu pročitali

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *