Kompanije Best Seed Producer i Scom pomažu opremenje sale Gimnazije u Bačkoj Topoli

gimnazijaKompanije “Best Seed Producer” i “Scom” koje se nalaze u poslovnom sistemu Vladimira Vrbaškog, donirale su sredstva za nabavku dela nove opreme i didaktičkih sredstava za nastavu fizičkog vaspitanja Gimnaziji I Ekonomskoj školi ”Dositej Obradović” u Bačkoj Topoli.

–         Ovo nije prva donacija koju primamo od ovih firmi, jedna donacija je već bila početkom 2017. godine. Sredstva će biti utrošena za nabavku neophodne opreme i ovim putem bih pozvao sve kompanije da se uključe u akciju i pomognu nam donacijama da obezbedimo deci u našoj školi što bolje uslove – izjavio je Veselin Martinović, direktor ove škole u Bačkoj Topoli.

Kompanije koje su u poslovnom sistemu Vladimira Vrbaškog u prethodne dve godine donirale su više od 10 miliona dinara raznim obrazovnim, sportskim, kulturnim, zdravstvenim i crkvenim ustanovama, a takav trend će se prema rečima Ljiljane Milošević, rukovodioca marketinga kompanije “Best Seed Producer” nastaviti i u 2018 godini.Znak

–         Trudimo se da naše strateško opredeljenje društveno odgovornog poslovanja u svim segmentima usmerimo ka poboljšanju života najugroženijih socijalnih kategorija, ali I šire lokalne zajednice. Pomažemo  velikom boju ustanova da realizuju razne projekte koji doprinose da imaju bolje i lakše ulove rada i poslovanja. – rekla je Miloševićeva I dodala da je odgovoran odnos prema društvu jedan od važnih zadataka ovih kompanija.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *