Bliži se žurka koju ste čekali

Ostalo je još samo par dana do treće po redu velike žurke uz „Muziku 90-ih“.

Ova žurka za pamćenje održaće se u subotu, 09.03.2024. godine od 19.00 h, u prelepom izdanju hotela Miznah na Zobnatici.

Noć koja će vas vratiti kroz vreme i evocirati uspomene na muziku 90-tih koja se slušala u lokalima i diskotekama u Bačkoj Topoli i okolini. Biće ovo prilika da se evociraju uspomene na diskoteke – Venus, Gorica, Balkan, Vatrogasni
Dom i slično, kao i one malo mlađe – Casablanca, Folkoteka, Jail, Terazije, El Metro, Luj-luj, Miami, Dally, Hram, Palma, Atlantida, Eon, Sky.

S obzirom na veliko interesovanje mlađih od 35. godina, odlučili smo da pustimo u prodaju 50 karata za one od 30-35 godina i to bračne parove koji se prvi jave i kupe ulaznicu.

Ostalo je još karata u pretprodaji, zato na vreme obezbedite svoje mesto i rezervišite sto na ovom nesvakidašnjem događaju.

Na prošlim druženjima oko 500 posetilaca slušalo je hitove 90-tih, a za ovo druženje dodali smo još i muziku krajem 80-tih kao i početkom 2000 godine.

Za dobru zabavu i dobro raspoloženje, muziku će puštati DJ Srđan, DJ Kando i DJ Dule, a okupljanje je zakazano od 19.00 časova.

Za sve informacije možete se javiti na telefon +381 64 300 75 88 ili u Si Studio Digital (024 713 098).

Karte su u preprodaji (700 din.) samo za osobe starije od 35 godina, uz obaveznu rezervaciju stolova.

 

3 komentara

 1. _Advokatska_Kancelarija_

  Imamo par pitanja za Vas:
  – Da li bi gospodin Vučić bio dobrodošao?
  – Da li bi u tom slučaju bila dobrodošla i njegova žena?
  – Da li bi bilo neophodno da dolazi sa obezbeđenje?

  Naime, imamo obaveštajne informacije da će među prisutnima biti jedna duboko ukorenjena pro-vučićevska frakcija, koja već punih 7 godina deluje u Bačkoj Topoli, Malom Iđošu i Tomislavcima (eks Orešković). Zamoliću svakoga da ove navode ne dovodi pod upitnik, ovo Vam kažemo iz najbolje namere i u cilju obostranog zadovoljstva.

   
 2. Jadan je tvoj mozak debilu iz advokatske kancelarije. Pa tebe su zlostavljali jos od kad si se rodio i naneli ti tesko ostecenje mozga. Zao mi je sto ti to ne vidis ali tako je sa glupima. Stvarno sam ozbiljno zabrinut za tebe, da li postoji ustanova koja tebi moze pomoci ???

   
 3. Kako stvari stoje neka ustanova koja isključivo radi po „D.A.R.I.O.“ sistemu lečenja. Iskreno se nadam da daljnja objašnjenja i detaljnija analiza pomenutog sistema lečenja neće biti neophodna.

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *