Upis dece u Predškolsku Ustanovu “Bambi”

Predškolska Ustanova “Bambi” iz Bačke Topole obaveštava roditelje da upis dece u svim objektima počinje u ponedeljak, 18. maja, a završava se u petak, 29 .maja.

Za upis je potrebno priložiti izvod iz matične knjige rođenih za dete, fotokopiju lične karte oba roditelja, dokaz o zdravstvenom pregledu izdat od strane Doma zdravlja, fotokopiju zdravstvene knjižice deteta, kao i dokaz o avansnoj uplati potrošnog materijala u iznosu od 200 dinara, ispunjen na ime deteta.
Broj žiro računa za uplatu je 840-525761-65. Korisnici socijalne pomoći su oslobođeni od plaćanja ovog iznosa. Pored ove dokumentacije potrebno je ispuniti obrazac koji se može preuzeti sa sajta ustanove www.bambi.edu.rs ili u svakoj pedagoškoj jedinici.

Ukoliko se upisuje treće ili četvrto dete u porodici, potrebno je priložiti fotokopije izvoda iz matične knjige rođenih za svu decu, kao i fotokopiju lične karte majke. Ukoliko je porodica primalac socijalne pomoći, potrebno je priložiti potvrdu izdatu od strane Centra za socijalni rad, a ako porodica prima dečiji dodatak neophodno je priložiti potvrdu o tome, izdatu od nadležnog organa Opštinske uprave. Upis je obavezan za svu decu rođenu u periodu od 1.marta 2009. do 1.marta 2010.godine.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *