U Bambiju ordžan karneval i počeo upis dece

Juče je u u svim jedinicama Predškolske Ustanove “Bambi” iz Bačke Topole počeo upis dece, koji će trajati do 29. maja.
Za upis je potrebno priložiti izvod iz matične knjige rođenih za dete, fotokopiju lične karte oba roditelja, dokaz o zdravstvenom pregledu izdat od strane Doma zdravlja, fotokopiju zdravstvene knjižice deteta, kao i dokaz o avansnoj uplati potrošnog materijala u iznosu od 200 dinara, ispunjen na ime deteta.
Broj žiro računa za uplatu je 840-525761-65.
Korisnici socijalne pomoći su oslobođeni od plaćanja ovog iznosa. Pored ove dokumentacije potrebno je ispuniti obrazac koji se može preuzeti sa sajta ustanove www.bambi.edu.rs ili u svakoj pedagoškoj jedinici. Ukoliko se upisuje treće ili četvrto dete u porodici, potrebno je priložiti fotokopije izvoda iz matične knjige rođenih za svu decu, kao i fotokopiju lične karte majke. Ukoliko je porodica primalac socijalne pomoći, potrebno je priložiti potvrdu izdatu od strane Centra za socijalni rad, a ako porodica prima dečiji dodatak neophodno je priložiti potvrdu o tome, izdatu od nadležnog organa Opštinske uprave.
karneval
Upis je obavezan za svu decu rođenu u periodu od 1.marta 2009. do 1.marta 2010.godine. Inače juče je održan i tradicionalni karneval dece iz Bambija, koji predstavlja centralnu manifestaciju programa obeležavanja godišnjice ove ustanove, a koji je protekle nedelje odložen zbog nepovoljnih vremenskih uslova. Uz izuzetak dece iz zabavišta iz Pačira, Stare Moravice i Gunaroša, oko 500 mališana iz svih ostalih jedinica „Bambija” je učestvovalo u povorci, koja se kretala od “Gomex” marketa, kroz centar grada, do rukometnog terena gimnazije, gde su zajedno plesali i na kraju manifestacije pustili balone.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *