Ministar sporta i omladine Vanja Udovičić u poseti Feketiću

Ministar sporta i omladine u Vladi Republike Srbije, Vanja Udovičić, boravio je u poseti Feketiću i Fudbalskom klubu „Jadran“ iz tog mesta i tom prilikom se susreo sa rukovodstvom opštine Mali Iđoš, Mesne zajednice Feketić i čelnicima i članovima fudbalskog kluba „Jadran“. Ministar je obišao stadion koji nosi ime proslavljenog fudbalera i trenera Dragana Miranovića Šilje. Stadion je krajem prošle godine rekonstruisan i nalazi se u veoma dobrom stanju.

Predsednik opštine Mali Iđoš Marko Lazić, istakao je da lokalna samouprava izdvaja više od dva odsto budžeta za sport i zahvalio se na saradnji koju održavaju sa Ministarstvom omladine i sporta, dok je ministar Udovičić naglasio važnost toga da mladi imaju dobre uslove da se bave sportom u svojoj sredini.

Tokom posete uručene su fudbalske lopte, dresovi i druga sportska oprema mladim članovima FК „Jadran“. Članovi mlađih uzrasnih kategorija ovog kluba su iskoristili priliku za kraće druženje sa ministrom Udovičićem, našim proslavljenim vaterpolistom. Poseta je iskorišćena i da se razmotre projkti iz oblasti sporta i omladinske politike kojima bi se dodatno poboljšali uslovi u tim oblastima u opštini Mali Iđoš.

 

Jedan komentar

  1. Poseta je iskorišćena i da se razmotre projkti iz oblasti sporta i omladinske politike kojima bi se dodatno poboljšali uslovi u tim oblastima u opštini Mali Iđoš.

    Cirkus

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *