Hapšenje u Malom Iđošu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su V. Đ. (1981) iz Malog Iđoša zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni pronašla veći broj tegli i kutija u kojima se nalazilo ukupno oko 3,5 kilograma marihuane.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužulaštvu u Subotici. Nakon saslušanja, sudija Višeg suda u Subotici odredio mu je pritvor do 30 dana.

 

2 komentara

 1. Bravo!

  Mogu li da vam pomognem eventualno? Bila bi mi čast i zadovoljstvo.

  Imam što šta da ponudim, ali se i dalje niko ne nudi. Primera radi tačno znam gde se nalazi cisterna koja je krajem 2016-te nestala bez traga ko da je zemlja progutala. A znam i ko je i zašto je sakrio. Bilo bi lepše kada bi smo te informacije diskretno podelili, nego da budu objavljene javno. A grupica vas, kako godine odmiču, sve je bliža tom scenariju. Samo nemojte posle da se žalite, da vam nikada niko, ništa pošteno ponudio nije. Moj život nema cenu, ali zato ima granicu tolerancije. Vreme je da donesete odluku o budućnosti ili je neće imati niko od nas!

  A ako bilo ko od vas misli da je lako odreći se 10 godina života i biti u zatvoru, kako bi vaša skupina lige izuzetnih mogla da se provodi i gradi svoju porodicu, onda se grdno vara. Vremena više nema na bacanje, vreme je život.

   
 2. Refleksija Transparentnog Obruča

  Elitna vlastela je napravila obruč oko njihovog privatnog groblja. Stvar je u tome što je živ čovek sa njihovim odobrenjem sahranjen. Taj čovek pravi sve veću buku i sve više građana počinje da uviđa, da vlastela možda pokušava da sakrije mnogo mračnu tajnu jer ne žele da puste nikog kroz obruč, a buka postaje sve jača i jača. Postavlja se pitanje hoće li građani probiti obruč ili će vlastela dozvoliti čoveku da vaskrsne na obostrano zadovoljstvo. Druga opcija je njihova poslednja šansa, dok im prva donosi večiti nemir i zasluđeno prokletstvo.

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *