Vožnja kao po auto – putu

Jedna velika primedba za policiju Bačke Topole, a samim tim i opštine. Naime, vozači automobila, kamiona, autobusa, kada pređu pružni prelaz i skrenu na Čantavirski put, voze kao po auto – putu. Umesto da se postavi bar jedna patrola dnevno (iovako sede u kafićima, kockarnicama, itd), ili da se postavi jedan radar kao što je bio i nekada, pa da se samim tim, puni budžet opštine, a i smanji brzina i poveća bezbednost biciklista, dece koja pretrčavaju put i sl.

 

6 komentara

 1. Istina je jer i ja jurim tamo jer znam da ih nema nikada ili su u kafani kod pruge pa im samo mahnem 😀

   
 2. Jos veci problemm cantavirskog puta su biciklisti, neosvetljeni nocu, voze u parovima… A najgore sto mnogi uce svoju decu da tako uccestvuju u saobracaju.

   
 3. brzo se vozi i u centru i jako malo vozaca propusta pesake na pesackom,a i kada stupis na pesacki vecina ne usporava vec procenjuje da li ces proci jos te pozuruje da se sto pre maknes sa pesackog ne jednom mi se desilo i to sa malim detetom,svaka cast izuzecima,za takve prekrsalje murija i Novom Sadu dere na licu mesta ne znam tacno koliko crvenih

   
 4. Sve je ok, ali nek se postavi saobracajni policajac i nek kaznjava bicikliste koji izlecu z sporednih ulica kao nenormalni (pa nek i sa njima pune budzet)

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *