Oštećen auto

04.12 petak noć na subotu 05.12 u vremenu od 00:30h do 07:00h auto mi je ostećen od strane drugog vozila na parkiralištu iza Palme u Bačkoj Topoli. Vozilo što ga je oštetio udarilo ga je od pozadi što znači da je tom autu zadnica i to najverovatnije leva strana oštećena i stop mu je razbijen, boja auta je svetla metalik siva.nalazaču sledi nagrada.
Tel.: 069-713-438
Ako se slučajno počinioc seti da mi se javi u tom slučaju možemo rešiti na kulturan način, ali može to i drugačije…

 

7 komentara

 1. nečije bahato ponašanje mi je naneo štetu koju ni nakon 5 bolnih dana nemogu da shvatim,jako jako me boli jer sam auto kupio od novaca koje sam sa 10 svojih prstiju uz pošteni rad zaradio i koje mi služi za posao od čijih novaca porodicu hranim.počinioca neću da vijam i da jurim ali mu mogu samo toliko poručiti da mu sam Bog presudi.

   
  • nadam se da ces naci pocinioca i naplatiti stetu.najgore je kad u srbiji koja je i ovako mizerna sa platama i standardom ulete neki neplanirani troskovi.verovatno bi ti bilo lakse da je ne daj Boze tvoja krivica bila,ovako te skroz razumem.svoju porodicu i svoju imovinu branim svim silama.uz tebe sam i zelim ti sretno resenje problema.poozz

    
  • Jbg kad parkiras tamo gde ne treba niti se sme…

    
   • nema smisla potezati temu o tome gde se može i gde se sme parkirati u BT.ovaj deo je nama kao dvorište i nije regionalni put da bi ikome smetalo.ja sam tu 18 godina i parkiramo se kako umemo i možemo kao što ja ostavljam tako auto tako i drugi ostavljaju i ni jedan autu nit ogrebotina nije naneta.a da ga unesem u hodnik petog sprata,malo je neizvodljivo.

     
 2. Pa bez obzira ako je parkiro tamo de ne treba zasto neko daje sebi za pravo da ucini takvo nesto.
  A ako je parkiro tamo de ne treba naucice da ne parkira tako vise auto.

   
 3. Mislim da ne treba pokretati raspravu gde treba parkirati u Bačkoj Topoli, a gde ne. Gde je parkiranje dozvoljeno, a gde nije. Lepo treba da se stave betonske kugle tamo gde parkiranje nije dozvoljeno (kao što je urađeno kod Optike, i kod Capriolove prodavnice). A što se tiče ovog slučaja, ne znam da li je počinilac nađen ili nije, žao mi je zbog toga što se desilo, jer znam kako je kada se mučki zaradi dinar za auto, pa se nađe neki pametnjaković koji pokušava da pobegne od odgovornosti.
  Što se tiče parkiranja na tom parkingu, mislim da ni za to ne treba pokretati raspravu. Stanovnici tih zgrada godinama parkiraju tamo, i niko ko nije iz te dve zgrade neće sigurno ostaviti auto uveče ili preko noći. Mislim da je ovo učinio neko ko je tu bio ‘u prolazu’, ali da nije toliki džek da je hteo da prizna.

   
  • I te kako treba pokrenuti raspravu o parkiranju u Bačkoj Topoli. Iako ima slobodnih parking mesta, ljudi i dalje po nekoj navici parkiraju na nepropisna mesta, pogotovo u centru. Eto npr. na tom mestu već 18 godina se nepropisno parkira kao što čovek sam reče. Mislim da policija treba da počne da radi svoj posao i da piše kazne za tu vrstu prekršaja pa će se tako taj problem rešiti, kao i da nadje počinioca koji je pobegao sa mesta prekršaja, to bi u ovom slučaju bilo rešeno uz malo više truda službenih organa.

    

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *