Nebriga o Topolskom jezeru se nastavlja

Nebriga o Topolskom jezeru se nastavlja, svaki dan sve više pecaroša (SU reg.) ispod vetrenjače koji gaze travu, parkiraju kola na travi, stoje na klupama, pecaju na molovima gde su tobogani za decu,a na leto da se deca zamotaju u pecaroški najlon i udicu.
Labudovima su krila polomljena, najlon oko vrata zamotan, čekaju da progutaju udicu. Gazi se sa blatnjavim kolima na lepo uređeno košarkaško igralište, pa deca i odrasli nek rekreiraju na blatnjavi beton.
Ima tabla upozorenja, ali niko ne poštuje, a dosada niko nije kažnjen za prekršaje.
Čija je nadležnost obilazak obale jezera i poslepodne, kada se pojavljuju ovi pecaroši?

 

6 komentara

 1. Al ste odjednom postali cuvari jezera! Sto niste onda poceli kad su nasi glavni iz Topole( medju njima i gradonacelnik Topole) poceli sa mrezama vaditi (krasti) ribe?I ono sto nisu uspeli prodati su zakopane.Pricam u vise tone koje su ukrali tako.Ili kad ovaj traktor pustio iz septicke kod mosta posle Cihe.

   
  • I nebi trebalo hraniti rucno labudove da se naviknu na ljude,pa pridju i pecarosima pa se zamotaju u pecaroški najlon.Pitomiji su od mog kera vec.Oni su divje zivotinje,treba ih pustiti da nadju sami hranu.Inace jedan se umotao tako,ne vise kako ste objavili.

    
  • Laslo Barten

   Svako ciji je traktor na slici!!!!!!!!!!!!!!!!

    
   • Ja sam video i slikao al ne znem ciji je traktor.Mislim da privatan neki bio,nije se pisalo nista na njemu takodje nisam poznavao ni vozaca.Vozac dosta visok i krupan mladic bio od oko mozda 30 god.Tu na slici vec ispustio iz cisterne sto je imao o isao prema centru Topole.

     
 2. Niste objavili ha?Znao sam.Istina uvek boli jel?

   
  • Tamo sam jedan na slici ja i covek sto je pisao ovo. Pola nije istina no dobro npr labud se umotao u mrezu koju su postavili ribokradjivci ja sam obavestio nadzorne organe za mrezu i tacno gde stoji al nikom nista izgleda da se riba i dalje sme krasti a pecati se ne sme a nejlon i udice nema na pazi barem na prvih 100 120 metara jer mi pecarosi tamo bacamo! e a labudove samo nek hrane iz ruke pa videce na leto kad se kupaju deca a labudovi budu izasli po hranu jer su ih neki idioti navikli pa kad budu ustinuli decu ili nedaj boze da im slome ruke posto su labudovi drugi po agresivnosti medju pticama i mnogu su jaki pa kad budete na plazi pa vam budu smetali budete hteli da ih oterate a oni nece da odu nego ce hteti da ih hranite e onda cete videti

    

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *