U Lovćencu održan Dan dečijeg stvaralaštva

U prepunoj Biblioteci „Mitar Pešikan“ je održan drugi po redu Dan dečjeg stvaralaštva. Preko četrdesetoro dece dobilo je nagradu i pohvalu za učešće na konkursu „Tvoja reč u slici“. Nagrađeni učesnici čitali su svoje radove, a crteži su izloženi na našoj uličnoj izložbi. Pravo uživanje za prolaznike! Ovom prilikom dodeljene su i nagrade za najbolje čitaoce u 2019. godini. Šestoro najvrednijih dobili su poklončiće, a posetiocima su preporučili knjige za čitanje.

Na početku programa deca su se zabavila uz stihove dečje pesnikinje Suzane Krivokapić. Razmišljali su i mozgali, i na tačne odgovore osvajali knjige. Okušali smo i njihovu sreću. „Kviki“ marketi dodelili su 3 vaučera od 2000 din za kupovinu u „Kviki“ marketu. Naš pomoćnik Lazar Lubarda izvukao je srećne dobitnike: Nikolu Vučkovića, Natašu Brnjevarac i Vuka Krivokapića. Na kraju svega priređeno je druženje uz osveženje i slatkiše.

Zahvaljujemo se našim sponzorima na podršci: Opštini Mali Iđoš, Mesnoj zajednici Lovćenac, gospodinu Zoranu Martinoviću, Udruženju mladih „Naš život“ – g. Zlatku Popoviću, g. Dejanu Škeljiću, pesnikinji Suzani Krivokapić i naravno „Kviki marketu“ – g. Aleksandru Saviću. Veliko hvala nastavnicima, pedagozima, učiteljima i roditeljima, koji su se uključili u našu akciju. Posebno hvala članicama žirija: Mariji Apostolovski, Itani Turčinović i Jasmini Perović na nesebičnoj podršci i divnoj saradnji.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *