XI BAČKOTOPOLSKI KARNEVAL MEDA

Dom kulture opštine Bačka Topola ove godine organizuje XI BAČKOTOPOLSKI KARNEVAL MEDA koji će se održati 17. septembra (subota) u okviru manifestacije “DANI OPŠTINE BAČKA TOPOLA”.

karneval-medaSkrećemo pažnju svima, da nam je želja da i ove godine karneval bude zajednički praznik najmlađih. Nemamo pravo povlačiti starosne granice ali i ovaj put fokus stavljamo na decu u predškolskim ustanovama, osnovnim školama kao i kultrunim centrima, kulturno umetničkim društvima, nevladinim udruženjima koji rade i stvaraju u opštini Bačka Topola kao i dečje sekcije svih naših prijatelja iz zemlje i inostranstva koji su do sada učestvovali, a i koji nisu učestvovali a želeli bi da učestvuju na ovoj našoj velikoj manifestaciji šarenila i veselja.

Karnevalska povorka će ove godine da krene u 16.30 časova iz dvorišta Osnovne škole „Čaki Lajoš“ i kretaće se Omladinskom ulicom, Glavnom ulicom preko ulice Nikola Tesla do Manifestacionog trga.

Karnevala će svakako biti…

U slučaju kiše (a nadamo se da je neće biti) karnevalska povorka će se održati u sportskoj hali Osnovne škole „Čaki Lajoš“.

S ovim Vam samo skrećemo pažnju da smo počeli pripreme i očekujemo i od Vas da nam se pridružite i budete deo naše šarene, lepršave, razdragane karnevalske povorke i ove godine.

Molimo sve zainteresovane, da najkasnije do 25. juna 2016.g. pošalju podatke kontakt osobe svojih udruženja/ustanova (ime prezime, broj telefona i mail adresu) sa kojom ćemo dalje razmenjivati detaljnije informacije potrebne za realizaciju 11. Bačkotopolskog karnevala meda.

Za sve informacije obratite se na tel: 024-713- 515 ili na e-mail: [email protected]

Zahvaljujemo se i očekujemo Vaše prijave!

Bačka Topola 09.05.2016.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *