“PRAVDA ZA OLMANA” u Bačkoj Topoli

U petak, 13. oktobra, Dom kulture u saradnji sa Kancelarijom za mlade organizuje stand up veče sa Srdjanom Olmanom.

Stand up veče “Pravda za Olmana” počinje u 20.00 u pozorišnoj sali Doma kulture u Bačkoj Topoli.

Svi su dobrodošli, a rezervacije mogu da se ostave putem telefona 066 91 28 612 ili 024 713 515.

Cena ulaznice je 800 dinara. Srdačno vas očekujemo.

 

2 komentara

  1. Da, da, daaa video sam plakat kod izloga. Moj stend up ce biti pod nazivom „pravda za Saleta i Jasmina“.

     
  2. Uskoro na repertoar stiže priĉa o „Pravdi za Krojača i Damu iz fotoalbuma“. Scenario je i više nego uzbudljiv, a Španska serija je „mala“ u poređenju sa pričom koja će na ovaj ili onaj način biti ispriĉana.

    Otkrivam vam srž radnje i zapleta u najkraćim crtama., kao i to šta publika može da oĉekuje. Preskočiću uvod, otkriću Vam srž razrade i na koje to pitanje možete očekivati odgovor u zaključku.

    „Ukoliko „Lutkar“ ne izvadi sliku „Dame“ iz svog fotoalbuma, rizikuje da izgubi ono što mu je najvrednije, a samim tim gubi i svoju slavu i ugled. Ukoliko je izvadi i konačno pređe preko svojih principa pohlepe i zadrtog egoizma, rizikuje da izgubi samo ugled i stečenu slavu, dok mu ono najvrednije ostaje. Publika će ostati doslovno bez teksta i u tajcu, kupajući se u moru nezaboravnog oduševljenja. Cena nemara i „Lutkarove“ bezstidnosti da uoči, vrednuje, nagradi i poštuje, biće ispričana na krajnje nesvojstven i jedinstven naĉin u umovima brojnih obožavaoca vrsne umetnosti. Priča će se kao „Teslina“ besplatna struja koja nema pravac i smer, ŝiriti i doslovno milovati sve oko sebe. A što se tiče obećanog odgovora na pitanje u zaključku, ono glasi: „Да ли ће Љубав бити испоштована, тј. да ли ће давно дато обећање бити испуњено? „

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *