Dom kulture: Pozorišna predstava „Zašto i kako ubiti muža?“

Dom kulture Bačka Topola se pobrinuo da i novembar bude u znaku zanimljivih pozorišnih prestava. Naredna na repertoaru jeste komedija „Zašto i kako ubiti muža?“ koja će se odigrati u ponedeljak, 5. novembra sa početkom od 19.30h.

Podstaknut burnim reakcijama nežnijeg pola, čak i optužama za muški šovinizam, pisac Antonio Amuri napisao je novi priručnik „Zašto i kako ubiti muža“,  namenjen suprugama koje su uspele da prežive izlazak prethodnog priručnika- „Kako i zašto ubiti suprugu“. U novom priručniku žene će uspeti da definišu  koji je tip supruga na kog su osuđene, sa podrobnim objašnjenjem njihovog ponašanja i maštovitim preporukama za njihovo uklanjanje. Tu će se naći različiti tipovi muževa, od kućnog majstora, hipohondra, seksualnih manijaka, razmaženih kretena. Upotrebljivanog muža treba savesno ukloniti zato što je suprug uvek vrlo tražena roba. Uvek postoji kategorija nezbrinutih, romantičnih i željnih žena koje su spremne da razvedenog muža uzmu kao novog. Žene bi trebalo da budu solidarne pa da na tržište ne puštaju artikle sa kojih je skinuta registarska tablica…

Tekst i režija: Rade Vukotić

Glumci: Nataša Aksentijević i Peđa Damnjanović

Ulaznice koštaju 500 dinara, a mogu se rezrvisati lično u kancelarijama Doma kulture ili pozivom na broj telefona 713-515.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *