Dom kulture: Pozorišna predstava „Boje šteka“

U pozorišnoj sali Doma kulture u sredu, 14. novembra, sa početkom u 19.30h odigraće se predstava pod nazivom “Boje šteka”.

Predstava je o trojici sitnih „kriminalaca“. Beki, Trle i Cvrle angažovani su od viših nalogodavca da odrade jedan dobro plaćen posao.

Beki je propali vlasnik kioska brze hrane. Student Pravnog fakulteta, tek devet godina. Živi bez igde ikoga, kao podstanar. Ne izlazi iz kladionice. Dorćolac, bivši amaterski bokser. Samozvani, ali Šef grupe. Trle je nastavnik srpskog jezika, ostao bez posla kao tehnološki višak (mali fond časova). Ima ženu i dvoje dece. Beograđanin, ima o svemu žvaku – čitao negde, dok je Cvrle, mašinski tehničar po struci, ostao bez posla posle privatizacije velike firme u kojoj je radio. Živi sa ženom i troje dece i taštom i svastikom. Dete provincije, zanosi u dijalekt.

Trojica autsajdera, neprilagođenih u vremenu tranzicije, liberalnog kapitalizma, u sistemu koji ne funkcioniše, gde samo politika i kriminal obezbeđuju dovoljno para za normalan život. Ulaze u avantiru, koja će ih (čini im se) dovesti do velike količine novca… Angažovani od mnogo većih ,,igrača”, a nevešti na poverenom zadatku dolaze do niza nepredviđenih situacija i događaja.

Hit komedija, autentičnih likova, komičnih situacija, duhovitog dijaloga učiniće sve da vam ulepša veče i dobro nasmeje.

Uloge: Petar Strugar, Uroš Jovčić i Đorđe Stojković
Režija: Slavenko Saletović

Ulaznice se mogu rezrvisati lično u kancelarijama Doma kulture ili pozivom na broj telefona 713-515.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *