Bioskopske projekcije za 11.decembar 2017. godine

od 16.00

VAU VAU ZVEZDA, 3D, SINHRONIZOVANO

vauvau(Rock dog 3D)

Režiser: Ash Brannon

Žanr: Animirani

Trajanje:  89 min

Sinopsis:

Bodi je tibetanski mastif od kojeg se očekuje da bude sledeći seoski čuvar stada veselih ovaca, ali on nema strast prema preuzimanju te uloge od oca Kampe. Sve se menja kad radio padne s neba i on čuje muziku Angusa Sketerguda i odluči da život posveti muzici. Bodi će time privući pažnju Linuksa, glavnog neprijatelja njegovog sela, koji u njemu vidi način kako doći u selo. Badi mora spasiti porodicu i prijatelje, a pritom ne želi da odustane od svoga sna.

Ulaznice: 250 dinara

 

od 18.00

LIGA PRAVDE 3D

ligapravde(The Justice League 3D)

Režiser: Zack Snyder

Glumci: Gal Gadot, Ben Affleck, Ezra Miller, Jason Momoa, Henry Cavill

Žanr: Akcioni, Avantura, Fantazija

Trajanje:  121 min

Sinopsis:

Betmen i Supermen formiraju tim dok se pojavljuje novi negativac – Darksajd. On ima moć koja bi mogla da uništi celu galaksiju. Brus Vejn će morati da pretraži ceo svet kako bi našao ljude dovoljno snažne da se bore protiv ovakvog protivnika. Pošto je premijera tek u novembru, ne zna se puno, osim da okuplja poznate glumce i još poznatije superheroje.

Ulaznice: 250 dinara

 

od 20.30

UBISTVO U ORIJENT EKSPRESU 2D

Ecpres_223x324(Murder on the Orient Express)

Ono što je izgledalo da će biti raskošno putovanje vozom kroz Evropu, ubrzo se pretvorilo u jednu od najglamuroznijih, najnapetijih i najuzbudljivijih misterija svih vremena.

Dužina trajanja filma: 114 min

Glumci: Johnny Depp, Kenneth Branagh, Daisy Ridley

Režiser: Kenneth Branagh

Sinopsis:

Ono što je izgledalo da će biti raskošno putovanje vozom kroz Evropu, ubrzo se pretvorilo u jednu od najglamuroznijih, najnapetijih i najuzbudljivijih misterija svih vremena. Nastao prema romanu jedne od najpopularnijih spisateljica Agate Kristi, film Ubistvo u Orijent Ekspresu donosi priču o trinaestoro stranaca zarobljenih u vozu u kome nema nevinih. Svi su osumnjičeni. Samo jedan čovek u borbi sa vremenom, moraće da razreši misteriju, pre nego što ubica ponovo napadne. U glavnoj ulozi kultnog Herkula Poaroa gledaćemo Keneta Branu, koji je istovremeno i režiser i predvodnik sjajne glumačke ekipe, i to Penelope Kruz, Vilijam Defo, Džudi Denč, Džoni Dep, Mišel Fajfer, Dejzi Ridli i Džoš Ged.

Ulaznice: 250 dinara

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *