SUTRA U SUBOTICI SAJAM ZAPOŠLjAVANjA

Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Subotica organizuje Sajam zapošljavanja u petak, 12. aprila 2019.godine, od 10 do 14 časova, u atrijumu hotelsko-kongresnog poslovnog centra „Galleria“, ulica Matije Korvina 17, Subotica.

Na predstojeću manifestaciju, koju po 41.put organizuje Nacionalna služba za zapošljavanje, filijala Subotica, kao jednu od redovnih aktivnosti, prijavilo se 40 poslodavaca.

Kao i svake godine poslodavci imaju potrebu za zapošljavanjem velikog broja lica različitih obrazovnih profila, te svako može da pronađe adekvatno zaposlenje kako u svom osnovnom tako i u alternativnom zanimanju.

Poslodavci su iskazali potrebe za sledećim zanimanjima: savetnik za klijente u bankarskom sektoru- bankarski saradnik na terenu, lica sa VI i VII stepenom stručne spreme mašinsog ili elektro usmerenja,, operateri u proizvodnji bez obzira na obrazovni profil, operater u kontroli kvaliteta u III i IV stepenu stručne spreme, tehničar održavanja mašina, metalostrugar, električar, bravar, zavarivač, prodavci – trgovci, magacioneri, vozači, poslovi za osobe sa invaliditetom, admin.radnici, električari, namotavači, CNC operateri, lica sa poljoprivrednim fakultetom smer stočarstvo, tehnolozi- tehnološki fakultet, HR asistent, finansijski saradnik, marketing koordinator, menadžer prodaje, menadžer u industrijskim sistemima, kranista, farbari, metaloglodači, spremačice, prodavac naftnih derivata/točioc goriva, informatičar, monteri centralnog grejanja i drugi.

Iskazano je oko 700 slobodnih radnih mesta koja će se popuniti kako u ovom momentu tako i u narednom periodu od šest meseci od održavanja sajma zapošljavanja.

Nezaposlenima je na sajmu zapošljavanja omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova njihove struke. Tokom razgovora sa poslodavcima, imaju priliku da se predstave, iznesu svoje profesionalne karakteristike, ostave dobar utisak, i što je najvažnije na istom mestu i u isto vreme lično predaju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju (CV) za veći broj slobodnih poslova prema vlastitom izboru. U neposrednom kontaktu sa kandidatima poslodavci preuzimaju radne biografije, obavljaju preliminarne razgovore ili se na licu mesta dogovaraju o uslovima za zapošljavanje.

PO PROJEKTU OPŠTINE BAČKA TOPOLA ZA SUFINANSIRANJE PROIZVODNJE MADIJSKIH SADRŽAJA IZ OBLASTI JAVNOG INFORMISANJA U 2019. GODINI

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *