BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
уторак, 14. август 2018.
Početna / Društvo / PU „BAMBI“ slavi 132. rođendan

PU „BAMBI“ slavi 132. rođendan

 

Predškolska ustanova „bambi“  bačka  topola je osnovana pre 132  godine. Kroz ustanovu je prošlo bezbroj dece koja su prve korake o životu naučila baš u ovoj ustanovi. Ovde je osnov za sva buduća učenja. Ovde ih čuvamo, negujemo, učimo i šaljemo u život. Kao i svake godine ustanova slavi svoj rođendan u maju i to ove godine od 14.05. Do 18.05.

bambi

Dani su ispunjeni druženjem, igrom i zabavom kako i treba da bude kada su deca u pitanju.

PONEDELJAK  –  sve grupe će obeležavati ovaj dan crtanjem i biće priređena likovna izložba.

UTORAK  –  održava se  tradicionalni karneval sa maskama. Deca kreću iz svih objekata ustanove u Bačkoj Topoli u 9 časova i skupljaju se kod samoposluge GOMEX (stara pijaca). Karnevalska povorka se dalje kreće prema Manifestacionom trgu u Bačkoj Topoli i u 9,30 časova će plesati zajednički ples. Na maskenbalu učestvuje oko 600 dece.

SREDA –  druženje dec iz grupe sa drugom decom. Vaspitači ih vode u drugu grupu u okviru jednog objekta ili idu u posetu u druge objekte.

ČETVRTAK  –  razgledanje izložbi crteža po grupama i objektima

PETAK  – fitnes dan  u sali OŠ „Čaki Lajoš“ će biti organizovan aerobik za decu sa profesoricom fizičkog Barna Boglarkom.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>