BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
четвртак, 19. јул 2018.
Početna / Društvo / Održan 40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu

Održan 40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu

Od 22.-25.februara održan je 40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu, najveća turistička sajamska manifestacija u Srbiji i regionu. Kao i svake godine, u organizaciji Turističke organizacije Vojvodine na sajmu je učestvovala i Turistička organizacija opštine Bačka Topola koja je prezentovala ponudu naše opštine (smeštajne kapacitete, restorane, kalendar manifestacija za 2018.godinu i dr.)

Tokom trajanja sajma veliku pažnju je privukla promocija novog izdanja luksuznog magazina „Hello travel“ koji je posvećen Vojvodini. U ovom dvojezičnom izdanju časopisa (srpski i engleski) na 244 strane predstavljene su sve lepote Vojvodine, priroda, kultura, istorija i gastronomija.

Promociji su prisustvovali brojne ugledne zvanice koje su pozdravili predsednik Color Press grupe Robert Čoban i Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković.

Ono što je značajno da je u ovom luksuznom magazinu koji će se naći u prodaji na tržištima Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije svoje mesto našla i Bačka Topola na dve strane sa tekstom i fotografijama koje u najboljem svetlu promovišu turističke resurse opštine Bačka Topola.

????????????????????????????????????

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>