ŽUTO I CRNO JE U MODI, SPREMA SE NOVI SPEKTAKL!

Topolčanka se i sa drugog gostovanja u ovogodišnjem prvenstvu vratila uzdignutih pesnica, ako se ovome doda i pobeda protiv zrenjaninskog Proletera u spektakularnom ambijentu domaćeg terena, to je naš tim postavilo na lidersko mesto prvenstvene tabele 2. ŽLS.

Uz Topolčanku još samo Rudar iz Bora ima stoprocentan učinak.

Foto: Si Studio Digital

Sjajna izdanja žuto – crnih dama je svakako pozivnica za sve da dođu u subotu od 18.00 časova u salu OŠ „Čaki Lajoš“ i još jednom uz prekrasan ambijent protiv Srbobrana podrže naše košarkašice u pohodu na novu pobedu i na kraju prvenstva plasman u elitu srpske ženske košarke.

I na ovoj utakmici sve prisutne će čekati mnogobrojna iznenađenja. Uprava kluba se ponovo potrudila da obezbedi mnogobrojne nagrade kroz nagradne igre za sve prisutne u sali.

Kapiten tima Slađana Radulović koja je uz Tamaru Jokić bila najzapaženija u timu Topolčanke još jednom se kratko osvrnula na meč u Beogradu i okrenula narednom protivniku: „Jako smo zadovoljni utakmicom koju smo odigrali u Beogradu na visokom nivou svih 40 minuta. Nadam se da ćemo i utakmicu sa Srbobranom odigrati sa tim intenzitetom i žarom i na kraju upisati nova dva boda. Pozivamo sve naše navijače da nam se pridruže kao na utakmici sa Proleterom i budu naš šesti igrač, pa da se na kraju svi zajedno radujemo.“

Foto: Si Studio Digital

Najnovije pojačanje Topolčanke iz subotičkog Spartaka, Isidora Savković debitovaće pred domaćom publikom u komšijskom duelu protiv Srbobrana. Isidora je iznela je svoje prve utiske i impresije: „Posle tri sezone provedene u Spartaku imala sam priliku prošle sezone da igram protiv Topolčanke,a sad se nalazim ovde i ove sezone ću igrati za Topolčanku.Drago mi je i uzbuđena sam što sam deo ovog tima i ubeđena sam da ću pomoći ovoj ekipi u svojim postavljenim ciljevima.Takođe se nadam da će i dalje atmosfera u timu biti kao do sada.Čula sam sve najbolje o ekipi, nadam se da ću se brzo uklopiti i već u subotu biti od koristi timu. Pozivam sve navijače da dođu u što većem broju i pruže nam neophodnu podršku protiv Srbobrana.“

Video: Si Studio Digital

Meč između Topolčanke i Srbobrana je na programu u subotu, 29. oktobra, a početak je zakazan za 18.00 časova. Pozivaju se svi građani i ljubitelji sporta da dođu da podrže devojke i naprave atmosferu kao što je bila na prošloj utakmici, a što možete pogledati na snimku iznad.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *