ŽKK,,Topolčanka“-ŽKK,,Ruma“ 95:38

kk topolcankaU okviru 20. kola 2 ženske lige Srbije u Bačkoj Topoli su se sastali domaća ekipa Topolčanke i ekipa Rume. Nakon poletne i efikasne igre žuto-crne su slavile sa ubedljivih 95:38.

Već na samom početku utakmice videlo se da je domaći sastav mnogo kvalitetniji od rivalki iz Srema i odmah na startu je nametnuo svoj stil igre sa mnogo trčanja i preciznim šutevima, tako da je Topolčanka već posle prve četvrtine stvorila solidnu prednost 28:13. Topolčanke su konstantno povećavale prednost u nastavku susreta, tako da je trener Kujundžić šansu pružio svim svojim izabranicama i sve one su se upisale u listu strelaca do kraja utakmice. Na kraju najefikasnija Jelena Zorić kojoj su nedostajala 2 poena da ubaci kao ceo tim Rume, postigla je 36, a kod gošći skoro polovinu koševa svog tima postigla je Knežević 15.

Zbog odustajanja ekipe Jedinstva iz Novog Bečeja, Topolčanka je u narednom kolu slobodna, a potom 24.03.2018. u derbiju poslednjeg kola regularnog dela sezone pred start plej-ofa dočekuje ekipu Radničkog iz Beograda.

Autor: Goran Medar

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *