TSC SLAVIO U VOJVOĐANSKOM DERBIJU!

TSC je na svom novom stadionu dočekao Vojvodinu u okviru 11. kola Super lige Srbije. Inicijativa domaćih i pobeda od 1:0 

Foto: Ivana Ivanović

Marko Petković se vratio u prvu postavu nakon duže vremena, dok je Jorgić zamenio suspendovanog Filipovića. U prvih 11 se našao i Rajković, najskorije pojačanje tima iz Bačke Topole.

Prvu priliku za TSC imao je Banjac u 7. minutu, ali je njegov šut otišao pored stative. Tomanović je u 18. pokušao da savlada Simića iz blizine ali je šutirao slabo. Ponovo Banjac preti u 29. nakon odličnog proigravanja Stojkovića i ponovo Simić brani. Gosti nisu uspeli da stvore veći broj šansi i pretili su sa distance. Petković se pred kraj prvog dela našao u šansi ali su njegovu loptu izbili defanzivci Vojvodine sa gol linije. Najbolju šansu za Vojvodinu je propustio Bastajić u 43. minutu kada je zaobišao Jorgića i šutirao a loptu iz gola izbacio Stojković. I treći šut Banjca nije završio u golu. Ovaj put direktan šut iz slobodnog udarca i pravo u golmana Simića. Bez golova u prvih 45 minuta.

Foto: Ivana Ivanović

Odmah na startu drugog poluvremena TSC dolazi do gola. Zec je izveo korner a najbolje se snašao Rajković i glavom loptu zakucao u mrežu. U 56. Banjac lepo hvata volej ali šutira iznad gola. Aranđel Stojković je u 58. pokušao iz slobodnog udarca a Simić je vrhovima prstiju loptu izbacio u korner. Antonić jr u 71. pokušao glavom ali je Simić ponovo loptu izbacio krajnjim naporima u korner. Banjac se i šesti put našao u šansi, ali šutira iznad gola. Do kraja par polušansi za Vojvodinu i prilika za domaće kada Bočkaj iz daljine gađa pravo u Simića.

Foto: Ivana Ivanović

TSC: Jorgić, Varga, Stojković, Rajković (Antonić), Đakovac (Bočkaj), Tomanović, Petrović, Petković (Stanojev), Banjac (Milićević), Zec, Ratkov (Stanojlović)

Vanja Uzelac

 

 

Jedan komentar

  1. Sto ne slikate zapadnu tribinu da vidi narod koliko je bilo ljudi?

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *