TSC SLAVIO U DERBIJU VOJVODINE!

U prvom meču prolećnog dela prvenstva Super lige Srbije sastale su se ekipe Vojvodine i TSC. Na kraju iznenađujućih 0:1 za goste u okviru 20. kola prvenstva.

 

 

 

Novi trener ekipe iz Bačke Topole, Mladen Krstajić, nije puno menjao što se tiče početnih 11. Ali jeste u taktici. Videli smo TSC koji ne igra toliko ofanzivno već i dosta pažnje posvećuje odbrani. Uzmimo i obzir da je meč nosio epitet derbija i da je protivnik TSC trećeplasirana ekipa na tabeli.

 

Tokom prvog poluvremena svega par prilika. Obe ekipe su igrale oprezno i ne previše ofanzivno. Nakon pola sata igre, Đuro Zec je probio po levoj strani i šutirao ka golmanu Simiću koji je odbranio šut a loptu u mrežu poslao Petković. Trener domaćih Nenad Lalatović je isključen na poluvremenu nakon rasprave sa glavnim sudijom meča, Srđanom Jovanovićem.

 

Vojvodina je probala da osveži tim sa dve izmene na poluvremenu, ali im ekipa TSC nije dozvolila da nametne svoj tempo igre. Mogli su gosti i do veće prednosti da su precizni bili Lukić i Đakovac, koji je i debitovao za TSC. Naredni meč tim iz Bačke Topole će igrati protiv ekipe Rada.

 

Vanja Uzelac

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *