TSC pružiće maksimum pred domaćom publikom

Fudbaleri TSC Bačka Topola dočekuju u subotu na svom terenu beogradski klub Bežanija, u 6. kolu Prve lige Srbija, uvereni da će uspeti da pruže dobru igru i u odbrani i u napadu i da će, uz podršku svojih navijača, upisati treću pobedu u takmičenju ove sezone.

01 (1) “U prethodnom, petom kolu, doživeli smo prvi poraz, ali siguran sam da će se i odbrana i efikasnost u napadu popraviti. U meč sa Bežanijom ulazimo maksimalno skoncentrisani, a svi znamo da imamo jaku ekipu sa iskusnim igračima koji su u stanju da unaprede igru“, izjavio je danas na konferenciji na novinare šef stručnog štaba Petar Kurćubić.

Predsednik TSC Sabolč Palađi izrazio je uverenje da će tim u subotu prikazati dobru igru i uspeti da zabeleži treću pobedu u Prvoj ligi Srbija.

Odbrambeni igrač Nebojša Mezei naglasio je da celoj ekipi podrška publike mnogo znači. On je pozvao navijače da u što većem broju dođu na utakmicu i obećao da će svi igrači za uzvrat pružiti svoj trenutni maksimum, kako bi se došlo do novih bodova.

Prema rečima trenera i igrača, poraz u Novom Pazaru prethodne nedelje pokazao je neke nedostatke. „Napadali smo, imali smo prilike, ali je mreža protivnika ostala netaknuta. To moramo da promenimo“, kazao je Kurćubić.

Utakmica TSC – Bežanija igraće se u subotu 23. septembra, od 16.00 h, na Gradskom stadionu u Bačkoj Topoli. Ulaz na stadion će i ovog puta biti slobodan, sa tom razlikom što će svi  koji budu želeli da kupe ulaznicu po ceni od 150 dinara uz nju dobiti i poklon, navijačku majicu kluba.

U dosadašnjem toku takmičenja, ekipa TSC je ima dve pobede, dva remija i jedan poraz,  i trenutno  se nalazi na 9. mestu sa 8 bodova.

Bežanija iz Beograda ima 6 bodova i zauzima 11. poziciju na tabeli Prve lige Srbija.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *