TSC pružiće maksimum pred domaćom publikom

Fudbaleri TSC Bačka Topola dočekuju u subotu na svom terenu prvoplasirani klub Prve lige Srbija, Dinamo iz Vranja, uvereni da će uspeti da pruže dobru igru i u odbrani i u napadu i da će, uz podršku svojih navijača, upisati četvrtu pobedu u takmičenju ove sezone.

Kurcubic, Sabo, Tomanovic “U prethodnom, šestom kolu, igrali smo nerešeno, ali siguran sam da će se i odbrana i efikasnost u napadu popraviti. U goste nam dolazi prvoplasirana ekipa, prema kojoj imamo respekt, u dosadašnjem toku prvenstva dobili su šest od sedam utakmica, pobedili su na tri od četiri gostovanja i postigli 10 golova. Dinamu odgovara način igre na gostovanju, ali i oni imaju svoje mane i slabosti koje smo analizirali, upoznali igrače sa njima i pokušaćemo na utakmici da ih iskoristimo“ . izjavio je na konferenciji na novinare šef stručnog štaba Petar Kurćubić.

Kurćubić je dodao da  očekuje kvalitetnu utakmicu i  da TSC nastavi niz  dobrih igara i da očekuje da uz veliku borbenost i samodisciplinu pobedi protivnika. Naglasio je da su obe ekipe  orijentisane na napadačku igru, obe žele da pobede i to obećava dobru fudbalsku predstavu. Igračima je stalo da protiv prvoplasirane ekipe pokažu svoj kvalitet i očekujem da će to i uraditi.

Zoltan Sabo, sportski direktor izrazio je uverenje da će tim u subotu prikazati dobru igru i uspeti da zabeleži četvrtu pobedu. Podrška publike na domaćem terenu mnogo nam znači, zadovoljni smo posetom, ali očekujemo više ljudi i cilj nam je da na stadionu imamo 2500 posetilaca.

Vezni igrač Saša Tomanović naglasio je da je atmosfera u timu dobra, da su svi igrači spremni i da su mnogo radili i trenirali. Jedini problem vidi u crvenom kartonu koji je dobio Branković, ali da je jedino važno da svi igrači budu na svom maksimumu kako bi pobedili prvoplasiranu ekipu. Tomanović je dodao da mu nije bitno da li će baš on i na ovoj utakmici postići pogodak, jedino važno je da TSC dobrom igrom i pobedi prvoplasiranu ekipu.

Utakmica TSC – Dinamo igraće se u subotu 07. oktobra, od 15.00 h, na Gradskom stadionu u Bačkoj Topoli. Ulaz na stadion će i ovog puta biti slobodan, sa tom razlikom što će svi  koji budu želeli da kupe ulaznicu po ceni od 150 dinara uz nju dobiti i poklon, navijačku majicu kluba.

 

U dosadašnjem toku takmičenja, ekipa TSC je ima tri pobede, tri remija i jedan poraz,  i trenutno  se nalazi na 6. mestu sa 12 bodova. Dinamo Vranje je prvoplasirana ekipa sa 18 bodova.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *