TSC PONOVO PORAŽEN, JAVOR SLAVIO U IVANJICI!

Nakon niza mečeva bez poraza, TSC je poražen. U 11. kolu LLT Super lige Srbije od Radnika iz Surdulice, a već u narednom kolu  koje je igrano ovog vikenda, novi poraz im je naneo Javor u Ivanjici. Prethodno je ekipa iz Bačke Topole držala rekord od 41 meča bez poraza u takmičarskim mečevima.

 

Pred oko 500 gledalaca na stadionu u Ivanjici, viđen je preokret i čak 5 golova. Prvi su do prednosti stigli gosti. Varga je centrirao sa desne strane, odbrana Javora loše reagovala, a Srđan Grabež je pokupio loptu na 16 metara i plasirao je u mrežu. Igrao se 11. minut. U 23. minutu, igrač Javora, Alija Krnić, dobio je loptu sa polovine terena u prostor, i lob udarcem prebacio golmana gostiju Filipovića za izjednačenje. U 41. Nenad Lukić je primio loptu iz auta u kaznenom prostoru, prebacio je na drugu stativu, gde je Dejan Milićević prijemom lopte izbacio jednog igrača Javora i zatim šutirao u mrežu golmana Lazovića. Na poluvreme se otišlo sa rezultatom 1:2.

 

 

U drugom delu utakmice, Javor je priredio svojoj publici preokret. U 60. minutu, Kuveljić je postigao izjednačujući pogodak, nakon što je iz prve šutirao sa nekih desetak metara, a lopta na putu ka golu zakačila Antonića. TSC je pokušavao da ponovo stigne do prednosti, ali Milićević i Silađi nisu uspeli da pogode mrežu Javora. U 87. minutu Mrkaić je nakon driblinga u kaznenom prostoru loptu prosledio Maričiću, koji je postigao pogodak. Igrači gostiju su oštro protestvovali kod pomoćnog sudije, tražeći ofsajd poziciju.

 

Nakon ovog poraza, ekipa iz Bačke Topole nalazi se na 4. mestu LLT Super lige Srbije. U narednom kolu, dočekaće Proleter iz Novog Sada u Senti.

 

 

POSTAVE:

JAVOR: Lazović, Amanović, Dolmagić (Maričić), Jevremović, Kolaković, Derić, Krnić (Cvetković (Pavišić)), Kuveljić, Mrkaić, Petković, Piščević.

TSC: Filipović, Varga, Skopljak, Antonić, Ponjević, Tumbasević, Tomanović, Milićević (Galić), Grabež (Duronjić), Lukić (Šinković), Silađi.

 

Autor: Vanja Uzelac

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *