TSC BOLJI OD PROLETERA!

U 29. kolu Super lige Srbije još jedan Bački derbi i pobeda domaćih. TSC je savladao Proleter iz Novog Sada.

 

 

Kod domaćina se na klupu vratio trener Mladen Krstajić koji je izostao u prethodnom periodu. U prvoj postavi manje izmena, Tomašević je na poziciji levog beka zauzeo mesto umesto Petrovića. Milićević se našao ponovo u startnih 11.

 

Nakon samo pet minuta igre isključen je igrač gostiju Kovačević nakon psovanja glavnog sudije meča Anđelovskog. TSC je napadao a šanse su promašivali Lukić, Tomanović i Petković. U 33. minutu Banjac je odlično odigrao dupli pas sa saigračem i loptu poslao u mrežu Vasiljevića. Tek u 39. minutu su gosti uputili šut ka golu Filipovića, šutirao je Ivanović. Na poluvremenu 1:0.

 

U drugom delu igre smo videli dosta slabiji tempo uz više pretnji gostiju, koji su preko dugih lopti iz odbrane tražili svoje napadače. Ivanović se nakon greške odbrane TSC našao sam u šansi ali šutirao neprecizno, dok je Knežević za malo pogodio gol glavom. Šut Milićevića je otišao iznad prečke. Rezervista Duronjić je takođe promašio odličnu priliku u 85. minutu kada je pogodio Marjanovića u telo. Pobedu domaćih je overio Nenad Lukić, golom u 89. nakon proigravanja Milićevića.

 

Bitna pobeda domaćeg TSC koji u narednom kolu gostuje Novom Pazaru.

 

Vanja Uzelac

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *