Topolčanke ubedljivo triumfovale u Bačkoj Palanci

U 3. kolu 2. ženske lige Srbije Topolčanka je gostovala u Bačkoj Palanci i nakon dopadljive i sigurne igre ostvarila i prvu pobedu u ovogodišnjem prvenstvu rezultatom 108:61.

kktopolcanka2016Od samog početka utakmice igračice Topolčanke čvrstom odbranom i sigurnom igrom preko raspoložene Jelene Zorić u napadu kontrolisale su ceo tok susreta. Prvu četvrtinu Topolčanka je rešila u svoju korist 29:14, pa je to još više uticalo da nastave u istom ritmu, a na kraju na veliki odmor se otišlo sa rezultatom 51:28 za bačkotopolske žuto-crne. Nakon odmora ohrabrene dobrom igrom iz prvog poluvremena igračice Topolčanke još silnije nastavljaju sa dobrom i sigurnom igrom do kraja susreta, a razlika se povećava iz minuta u minut.
U ekipi Topolčanke pored najefikasnije Jelene Zorić koja je postigla 31 poen, istakle su se još i Dragana Kekezović sa 22, kao i Sonja Zorić sa 18 poena. U ekipi Delfina najefikasnija je bila bivša igračica Topolčanke Ivana Smiljanić sa 15 postignutih poena.
U narednom kolu ekipa Topolčanke na svom terenu dočekuje ekipu Bežanije iz Beograda koja u ovogodišnjem prvenstvu još ne zna za trijumf i trenutno su poslednjeplasirani tim na prvenstvenoj tabeli. Utakmica je na programu u nedelju 22.10.2017. u velikoj sali OŠ,,Čaki Lajoš“, a početak susreta je zakazan za 18h.

Autor: Goran Medar

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *