TOPOLČANKA U NOVU SEZONU SA NAJVIŠIM CILJEVIMA

Košarkašice Topolčanke uspešno privode kraju pripreme za početak nove sezone u kojoj će pokušati da se popnu stepenicu više u odnosu na proslu sezonu i udju u viši rang.

„Zadovoljan sam do sada uradjenim, devojke vredno rade i zajednički napredujemo iz dana u dan. Zabeležili smo tri pobede u pripremnim mečevima i jedva čekamo početak prvenstva. Što se tiče samog rostera tima, sačuvali smo ceo tim od prošle sezone, napustila nas je samo Dragana Kekezovic, dok smo doveli dva pojačanja, staru-novu igračicu Ivanu Smiljanić koja se vratila nakon dve godine i Nikolinu Stošić koja je prošlu sezonu provela u Sivcu. Smatram da je ova grupa devojaka spremna za nove izazove i napad na prvo mesto. Takmičenje započinjemo naredne subote kada cemo dočekati ekipu Sivca. Nadam se i ove sezone podršci naših sugradjana, koji su u nekoliko navrata bili naš vetar u ledja“  – rekao je Dejan Šegrt trener Topolčanke.

Na samom kraju, za sve ljubitelje ženske košarke i „naših“žuto-crnih obavestenje da će Topolčanka sutra (subota 28.09.2019. godine) sa početkom u 17,30 časova u sali  OŠ „Čaki Lajoš“ u generalnoj probi pred start prvenstva odigrati meč sa ekipom Spartaka iz Subotice koji se takmiči u rangu iznad. Ovaj susret je ujedno i prilika da podržite  i upoznate ekipu Topolčanke.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *