Topolčanka poražena od Vojvodine – 72:56

Košarkašice kluba iz Bačke Topole nakon dve pobede doživele poraz od novosadske Vojvodine 72:56 (17:17, 18:15, 18:13, 19:11).

Posle pobeda nad ŽKA i Vrbasom, košarkašice Topolčanke poražene su u duelu sa Vojvodinom 021 u utakmici koja je odigrana u sportskoj hali na Petrovaradinu. Pružile su izabranice Slađana Ivića otpor i namučile košarkašice Vojvodine, koje su ipak na kraju uspele da ostvare pobedu.

Izjednačeno prvo poluvreme u kojem je Topolčanka imala aktivan rezultat i po odlasku na odmor, pretočeno je u lošije izdanje u nastavku. Nije polazilo za rukom košarkašicama gostujućeg tima da realiziju veći broj prilika, što je Vojvodina na kraju umela da kazni.

Najbolji učinak u redovima Topolčanke imala je Tamara Jokić sa 19 poena (10 skokova), sledi je Milena Škrbić sa 16 poena (6 skokova), dok je Milica Inđić upisala 10 poena (4 skoka, 4 asistencije).

U narednom kolu Topolčanke u Feketiću dočekuje lidera na tabeli, Art Basket.

https://srbijasport.net/embed/standings/7177

 

6 komentara

  1. Svaka cast devojkama na borbi u 1.pol , a uprava kluba na čelu sa velikim sportskim radnikom sport.direktorom i sekretarom Skoja da urade nešto i dovedu pojačanja ovom čoveku da mozd ds radi vreme ističe a budžet je u top 3 u ligi. Sportski direktor. I sekretar da odluče da li vode kampanju stranke ili klub rezultati i pojačanja ne mogu čekati kraj izbora. Alo vode stranku nek ostave klub ljudima koji vole kosarku. U vreme sportskog direktora medara ovakve neozbiljnosti nije bilo pojačanja su dolazila na vreme a manje je para bilo . Slede jako teški mečevi i sa 6 igračica sigurno dosta poraza.. sportski pozdrav

     
  2. Karma je čudo!!Oterali trenera, ne isplacuju plate…. Propast

     
  3. Vraćaj se Dejane i spašavaj ekipu od ove beogradske sekte

     
  4. Ziveo-sportski-direktor

    Ako moze neko ovom kond. treneru ili sta je vec da objasni kako se oblaci na utakmicama prve lige… Kao da je dosao maskenbal u sarenim trenerkama, bruka i sramota.
    I ne moraju devojke posle utakmice toliko providno da ulaze u kola pojedinaca iz kluba, jadno je.
    P.s> za upravu pitanje, do kada ce klub da placa kazne jer nema 10 igracica?

     
  5. Lepi Draganče

    Veliki ego sportskog direktora Tankosica koji je odlazak kapitena naciljao jos prosle sezone kostala je topolcanku pobede na ovom mecu da su imali u ekipi S.Radulovic i N.Vitomir ovo bi Topolcanka pobedila i ekipa bi bila na sredini tabele sto je bio i cilj na pocetku sezone. Vi da ste ozbiljan klub obezbedili bi ozbiljnom treneru da ima doboljno igracica u rosteru a ne da ga svako kolo neko kaznjava i ne bi ste dugovali novac ljudima koji su kako kazete „zlatnim slovima upisani u istoriju kluba“. Cudite se sto neko nije prihvatio nizu funkciju a vi politicari iz uprave prvi ne bi ste prihvatili nize funkcije od direktora po javnim preduzecima. Obezbedite ljudima uslove i dovoljan broj igraca i ne sekirajte se opstacete u ligi bez tenzije. (p.s. i predhodna ekipa iz sporskog sektora bi obezbedila opstanak kad se vidi kakve su ekipe vrbasa zka i spartaka ) bez obzira na iskustvo i karijere nekih u timu, kapiten tima je trebala biti T.Jokic devojka koja je tu od pocetka i zna kako dise klub.

     
  6. Bojim se da sve sto pisem prethodnih nedelja dolazi na svoje. Devojke daju svoj maksimum,trener takodje, nije covek madjonicar,vec radi sa ovim sto ima,to jest sto uprava nije oterala ili suspendovala. Sledi mnogo poraza bojim se nekih i sa jako velikom razlikom,sto nece nikoga iznenaditi.Srecom nivo kosarke je jako los,mnogo losih ekipa,a NASA TOPOLCANKA ce se na zalost prisloniti na taj deo tabele gde su te mnogo losije ekipe,mada smatram da sa onim sastavom sa pocetka sezone i Dejanom na klupi to ne bi bio slucaj ,vec bi bili sigurno u gornjem delu tabele. Zasto se niko iz uprave ne izjasni sta se desava sa NASOM Sladjanom Radulovic koja je jedina legitimni kapiten ove ekipe? Da li javnost zna da niko ko je oteran ili suspendovan iz kluba nema ni jedan jedini papir o raskidu saradnje ili razlogu iste? Pa niste vi gospodo iz uprave ovo nasli na ulici pa da se ovako bahato ponasate prema svima nama u NASEM gradu,samo zarad toga sto ste doneli neki dinar u klub(i to iz drzavnog budzeta). Neka se gospoda iz vladajuce stranke zapitaju kome treba ovakvo bahacenje pojedinaca i kakvi ce rezultati biti na predstojecim izborima,jer istina se ne moze sakriti.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *