Težak poraz TSC od Crvene zvezde!

Nakon pobede u Moldaviji i istorijskog uspeha, bačkotopolski TSC doživeo je težak poraz na gostovanju šampionu Srbije u Beogradu. Bleda igra ekipe koju predvodi Zoltan Sabo, statična odbrana i loša završnica koštali su tim iz Bačke Topole najtežeg poraza u poslednjih par godina. 

 

 

Iskoristili su domaći loše postavljanje odbrane TSC i uspevali vrlo često da dođu u kazneni prostor gostiju. Kazna stiže u 20. minutu kada Aleksandar Katai postiže svoj prvi pogodak, na asistenciju Milana Gajića. U 24. minutu Boaći startuje na golmana gostiju Filipovića otvorenim stopalom te mu i nanosi povredu, ali sudija Đorđić pokazuje samo žuti karton. Povređenog Filipovića menja rezervni golman Jorgić. Katai svoj drugi pogodak postiže u 28. minutu a u trećem minutu nadoknade prvog dela kompletira svoj het-trik, kada se našao sam u šesneastercu i iskoristio atraktivno dodavanje Boaćija. Na poluvremenu visokih 3:0.

U drugom delu je malo svežine kod gostiju uneo ulazak Borka Duronjića, ali su igrači TSC veoma loši bili u završnici. Golovima Gavrića i Ivanića ekipa Crvene zvezde kompletirala je svoju odličnu partiju pobedom od visokih 5:0

 

TSC ovim porazom pada na poziciju broj 10. uz gol razliku 13:13. Sledi reprezentativna pauza, pa će sledeći meč u Senti biti odigran 12. septembra kada TSC dočekuje Radnički Niš.

 

Žreb za drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope je na programu u ponedeljak 31. avgusta, a potencijalni rivali TSC su Granada (Španija), Apolon (Kipar) ili FCSB (Rumunija)

 

Vanja Uzelac

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *