Težak poraz košarkaša Topole na gostovanju u Apatinu

U četvrtom kolu Play Out Prve regionalne lige košarkaši Topole gostovali su ekipi „Dunava“ iz Apatina i vratili se kući sa još jednim upisanim porazom. KK „Topola“ izgubila je od domaćina, koji trenutno zauzima prvo mesto na tabeli, rezultatom 106:77.

Prva četvrtina bila je neizvesna i jedina koja je pripala gostujućoj ekipi. Ostale tri četvrtine domaćini su osvojili bez značajnih poteškoća. Ekipa Dunava značajnu razliku napravila je na kraju treće deonice, koju su završili sa 20 koševa u plusu. Nakon toga kraj je bio očigledan. Košarkaši Topole nisu uspeli da smanje razliku ni u poslednjoj četvrtini. Tenzija je bila prisutna u gostujućoj ekipi, pa je ekipa Dunava sa lakoćom pobegla na skoro 30 koševa razlike.

Nakon 9 odigranih utakmica, 5 poraza i 4 pobede, KK Topola zauzima 5. mesto na tabeli sa osvojenih 13 bodova.

 

2 komentara

  1. Od kada je Goran Medar napustio klub i presao u ZKK krenuli su i losi rezultati, a u isto vreme ZKK je procvetao. Vreme je da neki napuste klub a neki da se vrate.
    Sportski pozdrav.

     
  2. Haklberi Fin

    Mislim da je zasigurno Goran Medar najvažniji faktor za ‘cvetanje’ jednog košarkaškog kluba u Bačkoj Topoli, a ne predsednici klubova, treneri i članovi uprave, zar ne!?

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *