TAEKWON-DO KLUB „BAJŠA“ IMA EVROPSKOG PRVAKA

Taekwon-Do klub „Bajša“ u sklopu Reprezentacije Srbije učestvovao je na Evropskom Prvenstvu u Poreču i osvojio niz medalja.

Naš Evropski prvak je Mark Marton, momak koji je svoje borbe odradio fantastično, dečko koji ima srce ,ima tehniku i voli da se bori! Na treningu veliko zalaganje, skidanje kilograma i napor se isplatio!

Naša Vicešampionka Evrope Lorena Borenović, takodje je odradila odlično, ali nas je u finalu zaustavila predstavnica iz Bugarske.

Nadja Provči osvaja bronzanu medalju, do finala fantastične borbe, u finalu borba sa Ukrajinkom bila je veoma žestoka i jaka, borili smo se jako, dali smo maksimum, ali zbog povrede doktori prekidaju meč i ne dozvoljavaju da Nadja završi borbu, što nama nikako nije išlo u prilog i tako ostajemo u polufinalu.

Naše seniorke Bojana, Marijana i Danica, u grupama su imale veoma jake predstavnice Češke, Bugarske, Grčke, borbe od prve do poslednje sekunde veoma teške, napete, ali nedovoljno za prolaz u dalji deo žreba.

Uroš Lazić predstavnik našeg kluba u seniorskoj muškoj konkurenciji nažalost je zadobio povredu pred sam polazak na Evropsko Prvenstvo, od strane doktora zabranjeno mu je da se takmiči u narednom periodu, pa tako i nije mogao da nastupa na prvenstvu.

Najveći teret podneli su kroz svakodnevne pripreme naši treneri Marinko Stojaković i Bojan Zorić.

Velika zahvalnost za one koji su nam pomogli da i na ovom Evropskom Prvenstvu zablistamo najsjajnije do sada i sa ovolikim brojem predstavnika tima Bajše u sklopu Reprezentacije Srbije.

Sportski pozdrav,
Taekwon!

 

2 komentara

  1. 👏👏👏💪💪💪

     
  2. Bravo svaka cast

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *