Stadion TSC Arena dobio zeleno svetlo UEFA za odigravanje mečeva grupne faze Lige Evrope

Delegacija UEFA  posetila je stadion TSC Arena i utvrdila da postoje uslovi da se utakmice grupne faze Lige Evrope igraju u Bačkoj Topoli.

TSC će biti domaćin, i na svom terenu će ugostiti one ekipe koje budu izvučene u Žrebu za grupnu fazu ovogodišnje Lige Evrope 1. septembra, uz ispunjenje standardnih uslova i kriterijuma koji se odnose na infrastrukturu, a koje je klub planirao da izvede.

U TSC-u izražavaju zahvalnost direktoru Nacionalnih asocijacija UEFA Zoranu Lakoviću, drugima koji su se zalagali da se klub pozicionira na mapi UEFA za ovo prestižno takmičenje, kao i Fudbalskom savezu Srbije.

 

Jedan komentar

  1. Divno još posle utakmice da se održi koncert, ali samo za deo sugrađana Bačke Topole, kao da onaj drugi deo ne kupuje karte i ne navija za TSC, ako ovako budete selektivno se „zahvaljivali“ delu publike koji vama odgovora onaj drugi deo publike koji je „zaboravljen“ neće hteti da više kupuje karte za vaše utakmice. jer ih tako tretirate kao građane-navijače drugor reda. Dobar deo novca od opštinskog budzeta ti ljudi pune, zapamtitie to dobro!!!!!!!!!
    Dobro razmislite da li vam odgovara više od pola prazan stadion i upitajte se zašto je to tako.
    Gde je lokal -patriotiza?.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *