REMI INĐIJE I TSC NA POČETKU PROLEĆNOG DELA PRVENSTVA

U okviru 21. kola LLT Super lige Srbije, ekipa TSC je remizirala na gostovanju u Inđiji 1:1. Malo šansi, tvrd fudbal i velika bitka na terenu, o čemu govori i broj žutih kartona, kojih je bilo čak sedam.

 

Pred oko 700 gledalaca domaćin je bolje otvorio meč, te držao inicijativu veći deo prvog poluvremena. Najčešće su pretili iz prekida, te ugrozili gol golmana Filipovića nakon par šuteva glavom. Dosta muke odbrani TSC zadavao je Brana Ilić, kod kojeg je završavala većina lopti igrača Inđije. Gosti su pretili iz prekida, ali je golman Preković bio na nivou. Na poluvreme se otišlo sa rezultatom 0:0.

 

 

U nastavku meča početna inicijativa domaćih krunisana je golom u 54. minutu. Bastajić je brzo izveo aut, loptu primio Brana Ilić, ušao u kazneni prostor i na drugoj stativi našao Banjca koji je loptu prosledio u mrežu. Brzo su reagovali gosti i stigli do izjednačenja nakon deset minuta. Nakon dugačke lopte Filipovića u šesnaestercu domaćih se najbolje snašao Silađi, čiji šut je zakačio protivničkog igrača i završio u mreži golmana Prekovića. Do kraja smo videli malo šansi i rezultat je ostao nerešen. U redovima ekipe iz Bačke Topole su debitovali novopridošli Đuro Zec i Vasilije Đurić.

U narednom kolu TSC će dočekati ekipu Partizana.

 

Postave:

 

INĐIJA: Preković, Cucin, Mihajlov, Vidić (Jovanović), Čermelj, M. Ilić, Janjić (Purtić), Bastajić (Milosavljev), B. Ilić, Marković.

 

TSC: Filipović, Varga, Babić, Antonić, Ponjević, Tomanović, Milićević, Arsenijević (Đurić), Zec (Galić), Lukić, Silađi.

 

Vanja Uzelac

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *