PRVI PORAZ KOŠARKAŠICA

U 7.kolu Prve ŽRL košarkašice Topolčanke, doživele su prvi ovosezonski poraz u derbi meču sa favorizovanom ekipom Stare Pazove. Nakon 40 minuta igre domaći tim je slavio sa 78:61.
Samo u nekoliko uvodnih minuta žuto-crne su bile u rezultatskom egalu, da bi kasnije domaće napravile dvocifrenu prednost i čuvale je do samog kraja utakmice. Ines Kresović, iskusna veteranka, bivši igrač Crvene Zvezde zadavala je najviše muka košarkašicama  Topolčanke, i svojim iskustvom vodila svoj tim do trijumfa.
Prema rečima trenera Topolčanke Dejana Šegrta žuto-crne su pružile jednu bledu košarkašku partiju, ali isto tako se uverio da će ekipa Topolčanke nakon ovog poraza sigurno izvući pouke i već na sledećim utakmicama pokušati da popravi utisak i upiše nove bodove, kao i da će ekipa dati sve od sebe da u drugom delu prvenstva kada bude ugostila Staru Pazovu pokušati da se revanšira za ovaj poraz.
Košarkašice Topolčanke gostovaće i u narednom kolu neugodnoj ekipi Delfina iz Bačke Palanke koja se trenutno nalazi na 3. mestu prvenstvene tabele, a koju su Topolčanke savladale na startu ovogodišnjeg prvenstva.
Autor: Goran Medar
 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *