PRVA TITULA ZA FK „SOLUNAC“

Juče, 28.09.2022. od 15.30 časova u Lovćencu na stadionu FK „Njegoš“ odigrano je finale KUP-a OFS B. Topola – M. Iđoš 22/23 između domaćina FK „Njegoš“ i gostiju iz Karađorđeva FK „Solunac“.

Pred oko 300 ljubitelja fudbala, obe ekipe prikazale su odličan fudbal i pokazali želju za osvajanjem ove titule. Ovaj put ekipa gostiju bila je bolja i pobedila rezultatom 2:0.

Sudije: gl. Ćeranović Balša, 1.pom. Roganović Šćepan, 2.pom. Gardašević Nikola, deleg. Obradović Milan

Sastav ekipa:

FK „Njegoš“ – 1.Marović Aleksandar, 4.Pejović Marko, 6.Kustudić Danilo, 7.Kočiš Ivan, 8.Kočiš Srđan, 9.Perazić Aleksandar, 10.Bojović Uroš, 11.Kojičić Vadimir, 13.Novićević Igor, 14.Bogavac Miloš, 15.Miljenović Mitar – 2.Nikić Matija, 3.Nikić Marko, 5.Dabanović Svetozar, 16.Vujović Nikola, 17.Vicković Nikola, 18.Dašić Mladen – trener Kosović Predrag

FK „Solunac“ – 1.Sabo Igor, 2.Paripović Dušan, 3.Arežina Momčilo, 4.Samardžija Milan, 5.Đuranović Ognjen, 6.Barna Žolt, 7.Kangrga Petar, 8.Slijepčević Dušan, 9.Kolundžija Marko, 10.Savović Dejan, 11.Barna Denis – 12.Memedović Nenad, 13.Kosovac Strahinja, 14.Vida Igor, 15.Bakić Mane, 16.Beslać Zoran, 17.Šukić Dragan, 20.Lazičić Mladen – trener Dušan Medić

Od samog početka utakmice gosti iz Karađorđeva kontrolisali su igru i prvi stizali do šansi, prvo preko Kolundžije, zatim i preko Slijepčevića.

Prvi gol postignut je u 23. minutu. Posle prekida i centaršuta Arežine, lopta je na kraju došla do Slijepčevića koji postiže gol.

Drugi gol pao je u drugom poluvremenu u 52. minutu, iz polukontre a strelac je bio Kolundžija.

Izglednije prilike imali su gosti preko Barne, Đukića, Arežine, Kangrge, dok kod domaćina priliku za gol imao je Bogavac.

Kod domaćina svojom igrom istakli su se braća Kočiš, dok kod odlične igre gostiju možda može da se izdvoji za nijansu Slijepčević.

„Odigrali smo odličnu utakmicu, odgovorno, disciplinovano, protiv dobrog i kvalitetnog rivala. Došli smo sa željom da osvojimo KUP, shvatili smo ozbiljno ovu utakmicu i mislim da rezultat nijednog trenutka nije dolazio u pitanje. Posle vođstva od 2:0, jednom čvstom igrom priveli smo utakmicu kraju. Ovo je šesta utakmica u nizu da nismo primili gol. Ovom prilikom pohvaljujem i domaćina koji su odigrali odlično ali smo u ovom trenutku mi bolja ekipa. Želja nam je da u predstojećem periodu rastemo kao ekipa. Došlo nam je dosta pojačanja koja treba da se uigraju ali mislim da smo dobili kostur ekipe i da u narednom periodu možemo očekivati još bolju igru i rezultate“ – za naš portal istakao je trener FK „Solunca“ Dušan Beli Medić.

 

5 komentara

  1. Bravo SOLUNCI, sledeci trofej je osvajanje lige!!!💪💪💪

     
  2. Čestitke Soluncu odlicna ekipa. Jel ulazio Mladjo?

     
  3. Dobra igra i igrace sve bolje a Mladjo jedino u Jailu

     
  4. Taj ne ulazi ni na rekreaciji vise, svi ga izbegavaju

     
  5. Sve čestitke Soluncu, vidim svi komentarisu mladju, ostavite decka na miru, taj decko je za primer, ne tuce se nikad, ne vredja ljude , nije kompleksas itd itd…zanima me sta je Gago u klubu?

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *