PREKINUT TRIJUMFALNI NIZ

Nakon tri uzastopno zabeležene pobede košarkaši Topole su na gostovanju u Futogu pretrpeli težak poraz od istoimenog domaćina sa 81:46.

Ekipa Topole je na ovo gostovanje otputovala desetkovana sa svega devetoricom igrača, bez kapitena Topalova, Hinića, Mumala i Đurana za koga je ova sezona pre vremena završena zbog povrede kolena u prošlom kolu. Na drugoj strani silno motivisani domaćini kojima je ova utakmica bila biti ili nebiti, s’ obzirom da se nalaze u teškoj situaciji i grčevitoj borbi za opstanak.

Ekipa Futoga je bolje otvorila ovaj meč i 1. četvrtinu rešila u svoju korist 26:14. Još jedan peh zadesio je trenera Benčika, naime već posle 5 minuta igre Sekereš se požalio na bol u grudima i nije više do kraja utakmice ulazio u igru. Glavni teret u igri plavo-belih na sebe preuzeo je triling Prlja-Kaćanski-Vukolić uz rovitog Stojakovića, a ostatak tima činila je bačkotopolska mlađarija koja se baš nije snašla na ovom susretu. Topolčani su se donekle i držali do poluvremena koje je domaćin rešio u svoju korist rezultatom 41:29, a u 2. poluvremenu usledio je potpuni krah ekipe Topole. Za 20 minuta igre protivniku su ubacili skromnih 17 poena, što je na kraju prouzrokovalo da se doživi ubedljiv poraz. U domaćoj ekipi istakli su se Mihajlović sa 15 poena i kapiten Vulin koji je ubacio 14, dok su u ekipi Topole najefikasniji bili Kaćanski sa 14 i Prlja sa 13 poena.

U narednom kolu, u nedelju 24.03.2019. sa početkom od 18h košarkaši Topole na svom terenu dočekuju lidera prvenstva i učesnika finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća ekipu Svetog Đorđa iz Žitišta. Prilika da se ispune tribine sale OŠ,,Čaki Lajoš“ jer se očekuje jedan dobar meč za prave košarkaške sladokusce. U tim Topole se vraćaju kapiten Igor Topalov i Ilija Hinić, dok je nastup Marka Mumala pod znakom pitanja.

Autor: Goran Medar

 

6 komentara

  1. Sta je bre ovo? Svako drugo gostovanje po 30-40 razlike?!!! Gde je sad ona simpaticna kosarkaska druzina? Cim izadju iz topole to je kanta za punjenje.Sta radi taj veliki trener? Pa ne dolazimo mi da vas gledamo gospodo samo kad igrate kuci,nas zanimaju i rezultati u gostima!!!. . . Sramota.

     
  2. Samo iskreno

    Kako me nervira ovaj Gledalac a i ovi iz uprave. Mićo što lepo ne izadješ u javnos izneseš finansijske izveštaje i ukloniš sumnje sa kluba. Ovaj će vas razneti sa ovakvim komentarima i polako će početi svi da sumnjaju u rad kluba. Skrivanje neće doneti ništa dobro. Ja volim klub i verujem da se sve radi pošteno i iz ljubavi. Ali posle ovoliko komentara hoću i ja da vidim da li je sve po zakonu.

     
  3. Taj izvestaj necete nikada videti,jer ga naravno nema!!! Mnogo su to ozbiljna sredstva koja opstina izdvaja za kosarku,kako musku tako i zensku!! I niko ne podnosi racune nikome za to??!!! Dok se „grobari“ topolske kosarke ne sklone iz tih klubova nema napred,jer opet ponavljam njima to i odgovara najvise da mogu sto vise da uzmu para.

     
  4. Marko Radovic

    E ovako, dragi naši sugrađani koji redovno dolazite da gledate utakmice i koji sebi dajete za pravo da na ovaj način to komentarisete mislim da bi trebali da uzivate u igri i borbi nasih momaka, a ne da komentarisete stvari o kojima ne znate nista i da napadate ljude koji se trude da vode ovaj klub najbolje moguce.

    Svako od vas je dobrodosao na nase utakmice i svako ko zeli na bilo koji način da pomogne uvek su mu vrata otvorena. Mislim da nema smisla da prozivate nikoga iz kluba, jer su ti ljudi jako dugo u nasem klubu i vole taj klub i bore se kako znaju i umeju. Srdačan pozdrav u nadi da će vas na svakoj sledećoj utakmici biti jos više.

     
  5. Palic Istvan

    Postovani gospodine „Gledaoce“,citajuci vase komentare zapitam se da li moje dete trenira u klubu u kom trenira ili je to neki drugi klub meni nepoznat!Toliko NEISTINA iznosite u javnost da je to neverovatno.Po ko zna koji put napominjem da blatite gospodina Hinica i ljude u klubu,bez trunke istine.Predstavljate se u javnosti da se brinete za klub,a po vasim komentarima deluje mi da vas u stvari zanima samo novac.Sta god da napisete svodi se na novac.Da stvarno zelite dobro klubu,prihvatili bi ste poziv na razgovor,sto vam je vec cini mi se neko i predlozio!?Slozicete se samnom da je tako?Vi da zelite dobro,ne bi ovo radili.Mislim da idete onom logikom kako se to kaze ZAVADI PA VLADAJ,a sve to krijuci se pod nadimkom!Da ste ozbiljni,izasli bi u javnost sa imenom i prezimenom,a ne da se krijete,sto u stvari verovatno kazuje kakvi ste vi,jer da ste ozbiljni napisali bi ste svaki put IME i PREZIME,ovako…s postovanjem!

     
  6. Radovicu,ti si svoje odigrao,a kako funkcionise klub i gde idu pare pojma nemas,kao sto si i igrao.
    Palicu ili Istvane kako god,naravno da me zanima gde idu tolike pare iz naseg opstinskog budzeta,ko moze nemilice da trosi novac iz budzeta bez pokrica? Pitam opet kome se podnose racuni??? Meni je najvise zao sto redovno dolazim da gledam utakmice i svake godine je nase dece sve manje ili ih nema uopste u igri. Mislim da „grobarima“ topolske kosarke ovo samo ide u prilog,jer opet ponavljam da UZIMAJU PARE BEZ POKRICA.Ja nasem klubu zelim sve najbolje,i upravo iz tog razloga i insistiram da se sklone „grobari“ koji koce napredak topolske kosarke. Nije mi jasno zasto se neko oseti prozvanim ili ugrozenim ako se trazi uvid u finansije,jer ko posteno radi nema cega da se plasi. Mene niko ne treba da poziva na sastanke jer sam ja samo gledalac koji je malo bolje upucen u desavanja u nasoj opstini i imam pravo kao i svako drugi da iznesem svoje miljenje.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *