PORAZ U NOVOM PAZARU!

U prvom delu sezone ubedljiva pobeda a sada poraz. TSC poražen na gostovanju u 30. kolu Super lige.

 

 

Utakmica dinamična, sa dosta prilika na obe strane. Domaćima bodovi preko potrebni jer se bore za opstanak, TSC je bezbedan i u vrhu tabele. U redovima gostiju na teren se vratio Petrović i zauzeo mesto po levoj strani. Milićević je takođe dejstvovao po istom boku, dok je na klupi ostao Đuro Zec.

 

Domaći veoma agilni i dolaze do prednosti već u 7. minutu. Dugačka lopta sa polovine terena ide ka Nikčeviću koji je šalje u mrežu. Prvu pravu priliku za TSC propušta Damjanović, koji šutira iz daljine ali golman Drobnjak je vadi ispod prečke. Gol Lukića je poništen nakon navodnog ofsajda koji je signaliziran. Na poluvremenu 1:0.

 

TSC izuzetno ofanzivan na početku drugog dela. Šanse propuštaju Milićević i Zec. Duronjićev šut ide iznad prečke. Najbolju šansu za TSC je propustio Petković, koji šutira unutar kaznenog prostora ali iznad gola. Stojiljković u 73. duplira prednost Novog Pazara, šutem sa ivice šesnaesterca. Lopta je na putu ka golu zakačila odbrambenog igrača TSC. Gosti smanjuju prednost u 78. kada je nakon kornera Tumbasević šutirao makazicama a lopta zakačila Damjanovića koji je šalje pod prečku. Napadali su igrači TSC do kraja ali nisu uspeli da postignu pogodak. Još jedna sporna situacija se desila pred kraj meča, kada je Drobnjak oborio Petkovića a sudija Jovanović nije dosudio kazneni udarac.

 

 

TSC nakon ovog poraza pada na 6. mesto na tabeli. U narednom kolu gostuje Čukaričkom.

 

Vanja Uzelac

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *