Poraz u Lučanima!

Kao i u dvomeču sa Novim Pazarom, TSC je kod kuće bio ubedljiv dok je na gostovanju poražen. U 33. kolu pretpljen je poraz od ekipe Mladosti.

Duel iz prvog dela sezone, foto: FK TSC

Tim iz Bačke Topole izašao je na teren u oslabljenom sastavu. Jedini standardni član odbrane bio je Petrović na levom boku, štoperski tandem su činili Skopljak i Balaž, koje nismo dugo videli na terenu, dok je desno zaigrao Varga. Milićević je dejstvovao po levoj strani.

Prvo poluvreme je pripalo TSC i krunisano je pogotkom Stanojeva u 42. minutu. Prelepu astistenciju je ostvario Ifet Đakovac, koji je fintom izbacio iz igre odbranu Mladosti.

Domaći su pritisli i nagrađeni su u 58. kada je Skopljak napravio faul za penal zbog kojeg je dobio drugi žuti karton. Sa bele tačke je precizan bio Bojović i tako doneo izjednačenje timu Mladosti. Napadač Lučana je bio precizan i u 78. minutu kada je samo dotakao loptu nakon centaršuta i prosledio je u mrežu.

TSC ostaje na 5. mestu i nakon ovog poraza. Dugo nisu slavili u gostima, još od duela sa Zlatiborom u februaru. U narednom kolu TSC će dočekati ekipu Napretka iz Kruševca.

Vanja Uzelac

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *