PORAZ TSC U NIŠU!

Nakon derbija sa Crvenom zvezdom oslabljeni sastav TSC izgubio je meč 26. kola Super lige Srbije od ekipe Radničkog iz Niša, koja je tako ostvarila dabl pobedivši TSC i u gostima i kod kuće.

 

 

Trener gostiju Mladen Krstajić morao je da izvede oslabljeni sastav na teren. Kapiten Tomanović je propustio meč zbog isključenja protiv Crvene zvezde a odsutan je bio i Antonić čije mesto je zauzeo Damjanović.  Zec je takođe proustio meč, dok je Tomašević dobio priliku od početka. Đakovac i Banjac su ponovo bili starteri uz Tumbakovića.

 

Domaći više željni pobede na početku meča stigli su do prednosti u 25. minutu kada je gorostasni odbrambeni igrač Žarko Marković bio najviši u skoku i glavom postigao pogodak. Tomašević je ušao u šansu malo kasnije i njegov šuta je otišao malo pored desne stative. Najbolju šansu za TSC je propustio Duronjić koji je povratnu loptu Tomaševića poslao visoko iznad gola.

 

Odmah na početku drugog dela igre Gavrić je povećao prednost Radničkog na 2:0 kada je loptu odbijenu od Babića prosledio u praznu mrežu. Đakovac je pripretio golu domaćina snažnim šutem a do kraja nije viđeno više šansi.

 

TSC nakon ovog poraza pada na 8. mesto na tabeli. U četvrtak će u kupu Srbije dočekati Radnik iz Surdulice a zatim u prvenstvu igra duel sa Mačvom iz Šapca.

 

 

Vanja Uzelac

 

 

 

Jedan komentar

  1. Terzić namestio 😂

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *