PORAZ KOŠARKAŠA UZ LOŠU IGRU

Košarkaši Topole su odigrali poslednju utakmicu na gostovanju ove sezone i predstoje im još dve na domaćem terenu gde će morati zabeležiti bar jednu pobedu da bi i definitivno obezbedili opstanak u ovom rangu takmičenja. Topolčani su u okviru 7 kola play-outa 1. SLS gostovali u Pančevu ekipi Dinama i pretrpeli poraz rezultatom 61:55 pruživši bledu partiju, jednu od lošijih tokom celog prvenstva.

naslovna kosarka

Samo u 1. četvrtini plavo-beli su odigrali onako kako je to od njih očekivao njihov strateg Mikloš Benčik i ovaj period Topola je rešila u svoju korist rezultatom 17:10. U nastavku ponovile su se neke stare boljke, pre svega individualna rešenja u napadu koja su se po ko zna koji put pokazali pogrešnim. Forsiran je šut za 3 poena koji danas nije bio saveznik naših momaka. Dinamo je do poluvremena uspeo da izjednači rezultat pa je poluvreme završeno rezultatom 30:30.

Loša igra oba tima u nastavku susreta, u kojoj su se za nijansu bolje snašli domaći košarkaši kojima je pripala poslednja deonica igre gde su Topolčani postigli svega 9 poena za 10 minuta, što je na kraju i presudilo pobednika.
Košarkašima Topole je preostalo da odigraju još dve utakmice do kraja prvenstva, obe na domaćem terenu.

Prema nezvaničnim informacijama u petak 16.04.2021. prvo će dočekati današnjeg rivala Dinamo iz Pančeva i to je prilika da im se revanširaju za ovaj poraz i posle nepunih 48 h ugostiće i Dunav 2014 iz Apatina. Ovom utakmicom biće spuštena i zavesa na ovogodišnje takmičenje.

Autor: Goran Medar

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *