PENALI KOBNI PO TSC!

U četvrtfinalu Kupa Srbije sastali su se TSC i Radnik iz Surdulice. 

 

Foto: FK TSC

 

Obe ekipe su izvele gotovo najjače postave. Kod TSC je izostao tek oporavljeni Antonić dok je Marko Petković i dalje van stroja. Tomašević je zauzeo meto uz levu aut-liniju. U veznom redu ponovo ista trojka, Tomanović-Banjac-Đakovac.

 

Već u 18. minutu su domaći došli do prednosti. Đuro Zec je oboren u kaznenom prostoru a sudija Jovanović je pokazao na belu tačku. Precizan je bio najbolji strelac TSC ove sezone Nenad Lukić.  Veliki peh za TSC se desio u 22. minutu kada je Boris Varga morao da napusti teren zbog povrede. Gosti su nisu predavali i stigli su do izjednačenja u 36. preko najboljeg strelca Super lige Srbije, Milana Makarića.

 

U drugom poluvremenu domaći bolji ali je golman Kostić uspeo da sačuva svoju mrežu. Najbolju šansu je propustio Nenad Lukić, čiji šut je upravo odbranio golman Radnika. Pokušao je Lukić u 86. ponovo šutem sa ivice šesnaesterca ali je lopta od odbitka otišla u korner. Tumbasevićev šut je u 88. prošao svega par centimetara pored stative. Kraj 1:1.

 

U penal seriji su prvi šutirali igrači TSC. Kapiten domaćih Tomanović je šutirao ali je Kostić sprečio pogodak. Đorđević je bio precizan kod gostiju, iako je Jorgić za malo odbranio njegov šut. Duronjić je pogodio kod domaćih a isto je učinio i Subotić iz redova Radnika. Dejan Milićević je pogodio u trećoj seriji za TSC, dok je Jokić pogodio stativu. Nakon treće serije bilo je 2:2 u penalima. Goran Antonić je šutirao iznad gola i propustio šansu da TSC povede. Spasić je zatim izveo penal koji je prošao ispod golmana Jorgića. Lukić je postigao gol za TSC u petoj seriji, a Makarić je doneo pobedu Radniku iz Surdulice. Nakon penal serije rezultat 4:5.

 

TSC je tako propustio veliku šansu da se plasira u polufinale kupa.

 

U ostalim mečevima četvrtfinala se sastaju

 

Partizan:Voždovac

Spartak ŽK:Vojvodina

Crvena zvezda:IMT

 

Vanja Uzelac

 

Jedan komentar

  1. eto vam cohones

    Sve to Polako dolazi na svoje mesto!!Dok je para bice i muzike… a posle .. posle na opstinske jasle i placanje kirije vlasnicima ..!!

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *