„Najveći fudbalski derbi Opštine“

U subotu, 30.04.2022. na stadionu „Jovan Jerković Joca“ u Karađorđevu od 16.30 časova odigraće se fudbalska utakmica između domaćina FK „Solunac – N&Đ Jerković“ i FK „Tomislavci“ iz Tomislavca.

U želji da obnove staru slavu kluba, kojeg su njihovi roditelji, preminula braća Mile i Joca Jerković, još davne 1997/1998 godine doveli do druge lige, Nemanja i Đorđe Jerković sastavili su odličnu ekipu, obnovili stadion, svlačionice i u toku ove takmičarske godine ostvarili odlične rezultate koje im daju šansu da uđu u viši rang takmičenja.

Na tom putu, prva prepreka je lider prvenstva, ekipa bez poraza, koja ih je pobedila u prvom delu 3:2 i takođe ima ambicija za viši rang takmičenja, ekipa FK „Tomislavci“.

„Naša ekipa dolazi u najboljem sastavu, nemamo povređenih, ni kažnjenih fudbalera. Znamo da nas očekuje velika borba sa domaćinom, ali kao i u svakoj utakmici i ovde se nadamo da ćemo osvojiti sva tri boda. Drago mi je da se posle dužeg vremena podiglo interesovanje za Opštinsku ligu i da će ovu utakmicu gledati veliki broj ljubitelja fudbala“, izjavio je za naš portal trener FK „Tomislavci“ Ljubo Nedić.

Domaćini ove izuzetno bitne utakmice za obe ekipe potrudiće se da ljubitelji fudbala pored sjajnog derbija koji ih očekuje uživaju i u odličnoj atmosferi na stadionu Jovan Jerković Joca. Kao i gosti, i domaća ekipa očekuje veliku borbu i fer plej.

„Ekipa spremna dočekuje naredni meč. Svi fudbaleri naše ekipe su zdravi i nemamo kažnjenih. Psihički smo rasterećeni, ekipa je mnogo napredovala, zato i očekujem pobedu jer nam je to jedina opcija da ostanemo u trci za prvo mesto. Očekujemo veliku podršku naših navijača, a ujedno pozivamo i sve ostale ljubitelje fudbala da dođu i uveličaju ovaj sportski događaj“, poručio je trener FK „Solunac“ Nikola Rašeta.

Ovu ni malo laku utakmicu sudiće Balša Ćeranović iz Lovćenca. Za delegata ove utakmice izabran je Milan Banjeglav iz Bačke Topole.

U tabeli ispod teksta možete videti trenutno stanje na tabeli

 

Jedan komentar

  1. Solunac do titule 💪💪💪

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *